Showbiz

Η απίστευτη ιστορία πίσω από την «εξαφάνιση» του Γιάννη Τάσσιου – Τι λέει ο ίδιος;

Gossip-tv Team

«Ένα απειλητικό τηλεφώνημα διαρκείας 30 δευτερολέπτων μου στοίχισε την καριέρα 25 χρόνων! Μου είπαν: "Ή εξαφανίζεσαι από τις πίστες και δεν εμφανίζεσαι πουθενά ή το πληρώνεις με τη ζωή σου! Διάλεξε και πάρε..."».

Ο Γιάννης Τάσσιος αποκαλύπτει για πρώτη φορά στοιχεία για το παρασκηνιακό θρίλερ που οδήγησε στην «εξαφάνιση» του από τα νυχτερινά μαγαζιά τη στιγμή που βρισκόταν στο της καριέρας του. Ήταν 2010 και ο τραγουδιστής γνώριζε μεγάλες δόξες. Ζούσε το όνειρο του, για το οποίο πάσχιζε από 15 χρόνων. Με δύο τραγούδια του, το «Γλώσσα επικοινωνίας» και το «Τρελά ερωτευμένος» του Χριστόδουλου Σιγανού να παίζονται ασταμάτητα σε ραδιόφωνα και κλαμπ, ο Γιάννης σχεδίαζε τα μελλοντικά πλάνα του, όταν μια νύχτα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα που έμελλε να αλλάξει τη ζωή του για πάντα.

«Χτυπάει το τηλέφωνο και μου λέει κάποιος που δεν μπορώ να ονοματίσω για ευνόητους λόγους: "Ή εξαφανίζεσαι από την Αθήνα τελείως και σταματάς εντελώς τις εμφανίσεις ή το πληρώνεις με τη ζωή σου. Διάλεξε. Είναι απλά τα πράγματα". Δεν το συζήτησε. Μου το ανακοίνωσε και το έκλεισε. Με αυτούς τους ανθρώπους δεν παίζεις ούτε κάνουν αστεία. Μια σφαίρα κοστίζει ελάχιστα, μόλις 20 λεπτά. Γι' αυτούς τόσο κοστίζει και μια ανθρώπινη ζωή. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου . Πέρασε ολόκληρη η ζωή μου καρέ καρέ μπροστά από τα μάτια μου . Μου ήρθε ταμπλάς. Έγινα άσπρος σαν το πανί. Δεν ήξερα τι να κάνω» λέει στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην «Espresso» ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, μιλάει για τους άγραφους νόμους της νύχτας, που ποτέ δεν λέγονται ούτε μαθαίνονται, αλλά τηρούνται πάντοτε. «Έκανα ό,τι θα έκαναν όλοι. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχουν και πολλά που μπορείς να κάνεις. Δεν μπορείς μιλήσεις σε κανέναν. Είναι οι άγραφοι νόμοι της νύχτας. Είκοσι πέντε χρόνια καριέ-ρας τα έχασα σε μια στιγμή μαζί με 12 δίσκους και160 τραγούδια! Μέσα σε μία νύχτα πήρα την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μου: τη ζωή ή την καριέρα μου. Επέλεξα να ζήσω. Δεν ήταν τόσο θέμα φόβου για μένα, αλλά φοβήθηκα ότι θα γινόταν μεγάλο κακό και μπορεί να την πλήρωναν και δικοί μου άνθρωποι που δεν έφταιγαν. Προτίμησα να πάρω εγώ όλη την ευθύνη. Δεν ξέρεις πού μπορεί να φτάσει η ιστορία...» δηλώνει ο καλλιτέχνης και συγκλονίζει.

Μιλάει επίσης για τη βαριά κατάθλιψη που έφερε η αναγκαστική διακοπή από το όνειρο της ζωής του. «Αυτό, βέβαια, είχε ένα πολύ μεγάλο κόστος. Από τη στιγμή που διάλεξα να αποτραβηχτώ από το τραγούδι, έπεσα σε κατάθλιψη βαριάς μορφής. Δεν έβγαινα από το σπίτι, δεν μιλούσα σε κανέναν, δεν κοιμόμουν. Τσακωνόμουν με μένα. Υπήρχε πάντα μια φωνή μέσα μου που με βασάνιζε: "Γιατί το έκανες αυτό; Έβαλες τα χέρια σου και έβγαλες τα μάτια σου; Γιατί γκρέμισες όλα όσα είχες χτίσει; Λάθος απόφαση πήρες! Ας σε σκότωναν! Θα γινόσουν και ήρωας! Ούτως ή άλλως, χώρες το τραγούδι δεν μπορείς να ζήσεις!". Έδινα μάχη με τον ίδιο μου τον εαυτό. Έχασα τον ύπνο μου. Όσο περνούσε ο καιρός, γινόταν χειρότερο. Χρειάστηκα υποστήριξη, ψυχολογική και ιατρική. Επισκέφτηκα κάποιον ομοιοπαθητικό. Με βοήθησε πολύ. Εκεί, που ήμουν ένα με το πάτωμα σηκώθηκα 20 πόντους. Μη φανταστείς ότι έχω γίνει εκατό τοις εκατό καλά. Δεν το έχω ξεπεράσει εντελώς. Τα παλεύω» καταλήγει ο ερμηνευτής και μιλάει για το νέο ξεκίνημα που έκανε σιγά σιγά και διακριτικά.

«Τώρα βρίσκομαι με τον Χρήστο Πάζη, που είχαμε γνωρίσει απίστευτες δόξες το 2001 μέχρι το 2004. Ήταν και είναι η καλύτερη συνεργασία που έχω κάνει. Παράλληλα ετοιμάζω τραγούδι με τον ταλαντούχο Βασίλη Δήμα και σε 15 μέρες θα το έχουμε βγάλει. Είναι ποπ τραγούδι», λέει ο ίδιος στην espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved