Showbiz

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ο χωρισμός και η σχέση με τη μαμά του Βασάλου

Gossip-tv Team

Μετά την απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου για το φημολογούμενο χωρισμό, τη δική της απάντηση έδωσε στην κάμερα της εκπομπής Έλα χαμογέλα το πρωί της Κυριακής η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η παρουσιάστρια είπε μεταξύ άλλων πως ούτε παντρεύεται, ούτε χωρίζει με τον Κωνσταντίνο αφού είναι μαζί και τίποτα δεν έχει αλλάξει στην καθημερινότητά τους.

Η ίδια τόνισε επίσης πως δεν σκοπεύει να κινείται νομικά κάθε φορά που γράφεται κάτι ανυπόστατο για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο, όμως ξεκαθάρισε πως θα το κάνει αν νιώσει ότι προσβάλλεται η τιμή και η υπόληψή της. Ποια είναι η πραγματική σχέση που έχει με τα πεθερικά της;

Η Ευρυδίκη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου Κου» το πρωί αποκάλυψε: «Είμαι πολύ τυχερή που έχω αυτά τα πεθερικά. Η μαμά του Κωνσταντίνου είναι πολύ καλή φίλη μου, λέμε τα γυναικεία μας μυστικά που δεν γνωρίζει ο Κωνσταντίνος», είπε η πρώην παίκτρια του Survivor και παρουσιάστρια του Alpha ενώ αποκάλυψε την τηλεοπτική πρόταση που έχει δεχτεί να κάνει εκπομπή μαζί με τον σύντροφο της.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved