Showbiz

Η αποκάλυψη του Αλέξη Γεωργούλη για την επικοινωνία του με τον Μάρκο Σεφερλή

Gossip-tv Team

Ο Αλέξης Γεωργούλης θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» και μιλά για όλα.

Στο θέατρο Παλλάς πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου, με όλους τους συντελεστές του έργου, οι οποίοι ήταν χαρούμενοι για την πραγμάτωση της θεατρικής παράστασης, αφού είχε αναβληθεί, λόγω της ακύρωσης της συνεργασίας των Θεατρικών Σκηνών με τον Μάρκο Σεφερλή.

Τα πράγματα, όμως, ευοδώθηκαν, και θα ανέβει κανονικά στις 15 Μαρτίου, με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Γεωργούλη.

Η κάμερα του gossip-tv.gr ήταν εκεί, και ο Αλέξης Γεωργούλης παραχώρησε μια ομολογουμένως ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Ο νέος «Ψευτοθόδωρος» ήταν απόλυτα ευδιάθετος και χαρούμενος, δεν σταμάτησε στιγμή να κάνει χιούμορ, ενώ μίλησε για τη σχέση του με τον Μάρκο Σεφερλή, τον ρόλο του ως κριτή στο show ANT1 «Your face sounds familiar», τη σχέση του με το ψέμα και την αλήθεια, αλλά και για το τι συμβαίνει στην προσωπική του ζωή.

Για τον ρόλο του «Ψευτοθόδωρου» είπε:

«Νιώθω υπέροχα, γιατί η αλήθεια κρύβεται μέσα στα μεγάλα ψέματα, γιατί η αλήθεια δεν έρχεται ποτέ αντικειμενικά».

Για τη σχέση του με την αλήθεια και το ψέμα και αν αντιλαμβάνεται πότε κάποιος του λέει ψέματα ο ηθοποιός δήλωσε:

«Είμαι fan και της αλήθειας και του ψέματος, γιατί υπάρχει και η καλή και η κακή αλήθεια, όπως υπάρχει καλό και κακό ψέμα, αλλά της σωστής χρήσης. Μερικές φορές αντιλαμβάνομαι πότε κάποιος μου λέει ψέματα και μερικές όχι».

Όσο για την τάση του να φιλοσοφεί αναφέρει ότι είναι κάτι, που του άρεσε ανέκαθεν να κάνει, από τη στιγμή που γεννήθηκε: «Κοίταξα και είπα τι ωραία που είναι η ζωή και σκέφτηκα το σπήλαιο του Πλάτωνα».

Για την συμμετοχή του στο «Your Face Sounds Familar» δήλωσε:

«Οι κριτικές που ασκούμε εκεί είναι αυτοκριτικές, γιατί ουσιαστικά εκφράζουμε αυτό που έχουμε μέσα μας και πώς βλέπουμε τα πράγματα…Οι φίλοι μου με έκαναν να πω το «Ναι», είπαμε δυο κουβέντες, ενθουσιάστηκαν και το ήθελαν πάρα πολύ. Εγώ δεν το ήξερα το show, ήμουν στο εξωτερικό και δεν έβλεπα τηλεόραση, το είδα και αποφάσισα να αναβάλλω κάποια πράγματα στην Αμερική και να έρθω να κάνω αυτήν τη διασκεδαστική δουλειά».

Όσον αφορά στον Μάρκο Σεφερλή και τη σχέση μεταξύ τους δηλώνει ότι είναι καλή, ενώ αποκαλύπτει ότι έχουν έρθει σε επικοινωνία:

«Τον εκτιμώ τον Μάρκο και εννοείται αν έχει χρόνο και διάθεση θα ήθελα να έρθει στην παράσταση. Έχουμε μιλήσει, καλά τα πάμε. Είναι φιλικός, είμαι κι εγώ φιλικός, οπότε βρήκαμε μια γεφύρωση κι ένα κοινό πεδίο να επικοινωνούμε».

Ακόμη σχολίασε τα δημοσιεύματα, που τον ήθελαν σε ξαφνική κόντρα με τον συμπρωταγωνιστή του Γιώργο Παρτσαλάκη, κάτι που όπως μας είπε δεν ισχύει, και εέφρασε την απορία του για το πώς μπορεί να «βγήκε» κάτι τέτοιο. Δεν δίστασε, βέβαια, να παραδεχτεί, ότι συμβαίνουν τέτοιου είδους περιστατικά σε συνεργασίες και αποκάλυψε ότι δε μιλιόταν με συμπρωταγωνίστριά του, όσο έπαιζαν μαζί σε παράσταση.

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, δήλωσε ότι «όλα πηγαίνουν μια χαρά» και ολοκλήρωσε με αινιγματικό ύφος την απάντησή του.

Δείτε τη συνέντευξη του ηθοποιού στο βίντεο που ακολουθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved