Showbiz

Η αποκάλυψη της Ναταλίας Δραγούμη για τα παιδιά της

Gossip-tv Team

Η Ναταλία Δραγούμη θα πρωταγωνιστήσει στην θεατρική παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» και μίλησε στην κάμερα του gossip-tv.gr για την παράσταση, την τηλεοπτική της εκπομπή στην ΕΡΤ και πώς τη βιώνει.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην αντίστοιχη εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και τι είναι αυτό που τις διαφοροποιεί.

Για την παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» η δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε:

«Έχω αγωνία, όπως κάθε φορά πριν από τις πρεμιέρες. Έχω μια εσωτερική χαρά και ικανοποίηση, που θα ανέβει αυτό το έργο. Είναι μια γρήγορη και κινηματογραφική παράσταση κι έχω την αίσθηση ότι θα περάσει αυτά που θέλει στον κόσμο. Είναι επίκαιρη παράσταση, λόγω της σχέσης του ανθρώπου με το ψέμα και την αλήθεια».

Δεν παρέλειψε να μοιραστεί μαζί μας τη δική της σχέση με την αλήθεια και το ψέμα, λέγοντας:

«Είμαι πολύ προς την αλήθεια, όταν ζω ένα ψέμα ξέρω ότι είναι ψέμα. Ξέρω πού είναι το ψέμα και πού η αλήθεια, κι επιλέγω αν θα ζήσω το ψέμα ή την αλήθεια. Είμαι πολύ συνειδητοποιημένη…Γενικά δεν μου αρέσει να λέω ψέματα. Μικρή έλεγα συνέχεια, αλλά όταν λέω ψέματα δεν περνάω καλά, με ζώνουν τα φίδια».

Όσον αφορά στην μουσική εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι», όπου παρουσιάζει στην ΕΡΤ μαζί με τον Μιχάλη Μαρίνο, κάτι που κάνει για πρώτη φορά, η ίδια αναφέρεται στο πώς της έγινε η πρόταση, αλλά και τι απαιτεί μια τέτοιας φύσεως εκπομπή:

«Είναι μια δύσκολη δουλειά, την οποία τελικά την απολαμβάνω, και λέω τελικά γιατί δεν είναι εύκολο το γύρισμα. Αν δεν έπινα (παλιά) ένα ποτήρι κρασί δεν χόρευα, αλλά νιώθω ότι είμαι σε ένα πάρτυ κάθε φορά και δεν υποδύομαι ότι περνάω καλά, είναι σαν να είμαι στο σπίτι μου. Πάει πολύ καλύτερα απ’ όσο περίμενα…Η πρόταση προέκυψε πριν περίπου δυο χρόνια, μου την έκαναν, δεν είναι κάτι, που ξεκίνησα εγώ. Αμέσως είπα ναι και δεν είχα κανέναν ενδοιασμό, γιατί η μουσική είναι η πιο τέλεια μορφή τέχνης...Αυτή η εκπομπή στηρίζεται και στους παρουσιαστές, γιατί δίνουν την προσωπικότητά τους».

Ακόμη αναφέρθηκε στο πώς ανταπεξέρχεται, όταν καλείται να κάνει το γύρισμα άυπνη ή μετά από γύρισμα, έχοντας φάει μόνο ένα σάντουιτς, λέγοντας: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι τα μάτια μου πέφτουν από την κούραση».

Όσον αφορά στα νούμερα τηλεθέασης κι αν τα παρακολουθεί, η ίδια ξεκαθάρισε:

«Δε με προβληματίζουν, γιατί είναι πολύ καλά για το κρατικό κανάλι. Δεν είναι κάτι, που μας το έχουν βάλει ως «άγχος». Ίσα-ίσα μας έχουν πει «μη σας νοιάζουν τα νούμερα, να στρέψετε την προσοχή σας στην ποιότητα», κι αυτό είναι πολύ ανακουφιστικό. Φυσικά τα βλέπω, αλλά δεν τα αναλύω, και ούτε παίρνω κάποιο τηλέφωνο να ρωτήσω, περιμένω την επόμενη εβδομάδα και ρωτάω».

Η Ναταλία Δραγούμη δεν δίστασε να τοποθετηθεί και στην σύγκριση που έχει γίνει με την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, αλλά και τι είναι αυτό που κάνει αυτές τις εκπομπές να διαφέρουν:

«Έχουν υπάρξει κι άλλες τέτοιες εκπομπές, και θεωρώ πως είναι καλή κι η μια κι η άλλη, και ότι η διαφορετικότητα είναι στις παρουσιαστές. Άλλη προσωπικότητα έχει ο Σπύρος Παπαδόπουλος, άλλοι εμείς, άλλη η Διγενή κι ο Χαρδαβέλας. Και είναι μια εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, που εκτιμώ πολύ και μου αρέσει που κάνω μια αντίστοιχη».

Τέλος, λόγω της απαιτητικής καθημερινότητάς της απουσιάζει αρκετά από το σπίτι, κάτι που αντιλαμβάνεται τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά της, με εκείνα να τις κάνουν κατά καιρούς παράπονα:

«Ο ρόλος της μητέρας είναι δύσκολος με όλες αυτές τις απαιτήσεις. Ανταπεξέρχομαι, όμως, το κάθε επάγγελμα έχει τίμημα, τώρα δεν ξέρω τι θα λένε όταν μεγαλώσουν. Κατά καιρούς μου έχουν εκφράσει παράπονα, αλλά θεωρώ έχουν καταλάβει πόσο απαιτητικό είναι το επάγγελμα του ηθοποιού, και εκτιμούν το τρέξιμο που ρίχνω, και γι’ αυτό έχουν πει ότι δε θέλουν να γίνουν ηθοποιοί».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της ηθοποιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved