Showbiz

Νικόλας Μπάρκουλης: Σκοπός ζωής να μπει στο Εθνικό και να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του

Gossip-tv Team

Σκοπό ζωής έχει βάλει ο Νικόλας Μπάρκουλης, ο μικρότερος γιος του αξέχαστου ηθοποιού Ανδρέα Μπάρκουλη να γίνει ηθοποιός. 

Ο Νικόλας ο οποίος είναι πλέον 17 ετών ξέρει πολύ καλά τι θέλει να κάνει στη ζωή του. Ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη "Μετά τα μεσάνυχτα" δεν έκρυψε ότι η μεγαλύτερη επιθυμία του είναι να γίνει ηθοποιός. Όπως είπε, θέλει να κάνει περήφανο τον πατέρα του για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής και μάλιστα θέλει να περάσει στη σχολή του Εθνικού που ως γνωστόν είναι άκρως απαιτητική!

Ο νεαρός γιος του αξέχαστου ηθοποιού αυτόν τον καιρό είναι μαθητής στη δεύτερη τάξη Τεχνικού λυκείου και σπουδάζει τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών όμως ο μόνος λόγος που συνεχίζει να ασχολείτα με κάτι με το οποίο δεν σκοπεύει να ασχοληθεί στο μέλλον επαγγελματικά, είναι για να έχει το... εισητήριο για να κάνει αυτό που πραγματικά αγαπά, να γίνει δηλαδή ηθοποιός.

Όπως τόνισε, δεν τον ενδιαφέρει καθόλου ποια θα είναι η άποψη όποιων θα θελήσουν να τον κρίνουν ως γιο ενός τόσο σπουδαίου ηθοποιού όπως ήταν ο Ανδρέας Μπάρκουλης.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved