Δήμητρα Ματσούκα: Αυτό είναι το νέο look της ηθοποιού!

Με νέο look η Δήμητρα Ματσούκα

Η ηθοποιός θα υποδυθεί την Τζάκι Κένεντι και για τις ανάγκες του ρόλου της θα αλλάξει και look!

Η ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση, του ανθρώπου που από τη Σμύρνη κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή του κόσμου, γίνεται παράσταση.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα σε λίγο καιρό να δει στο θεατρικό σανίδι την ζωή του Έλληνα εφοπλιστή και επιχειρηματία που τραβούσε πάνω του τα φλας και τις κάμερες με την επιχειρηματική του δραστηριότητα, την προσωπική του ζωή αλλά και τα οικογενειακά δράματα που βίωνε.

Την αποκάλυψη είχε κάνει ο Άρης Καβατζίκης μέσα από την εκπομπή Πρωινό. Ο Άρης είχε πει: «Αυτό θα βασίζεται σε μία βιβλιογραφία που θα γίνει σε μια θεατρική σύνθεση, την οποία θα πάρει ο κύριος Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος θα σκηνοθετήσει κιόλας. Το ενδιαφέρων είναι οι γυναίκες στη ζωή του. Θα γίνουν σήμερα αποκαλύψεις και θα ξεκινήσω με την Τίνα Λιβανού που του χάρισε και δύο παιδιά, παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό και δεν ξέρουμε ακόμα ποια θα ερμηνεύσει την Τίνα Λιβανού.

Πάμε να δούμε ποια ηθοποιός θα ενσαρκώσει την Μαρία Καλλάς. Είναι μελαχρινή και τραγουδάει πάρα πολύ καλά και έχει κάνει πολλά μιούζικαλ στην Ελλάδα. Είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία νομίζω θα δουλέψει πολύ για αυτό το ρόλο. Γίνονται με τόση μυστικότητα οι συζητήσεις. Η Τζάκι Κένεντι θα είναι ένα κορίτσι που άλλοι την έχουν χαρακτηριστεί πολύ σέξι και έχει έναν δικό της τρόπο.

Η Δήμητρα Ματσούκα, που είναι ένα μεγάλο στοίχημα για εκείνη. Να αποκαλύψουμε και τον Ωνάση, που θα τον υποδυθούν τρεις άντρες σε διαφορετικές ηλικίες. Στην ωριμότητα του με τους γάμους του θα τον υποδυθεί ο Σταμάτης Φασουλής και θα σκηνοθετήσει και θα κάνει και την σύνθεση την βιβλιογραφία. Θα είναι ένας στα νιάτα του στην Σμύρνη και ένας στην εφηβεία του. Είναι πολλοί οι ρόλοι.»!

Δείτε τι αποκάλυψε η Δήμητρα Ματσούκα για τις αλλαγές στο look της on camera!