Showbiz

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή και η επιθυμία για παιδιά!

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha φιλοξενήθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή. Αποκάλυψε πως είναι ελεύθερος ενώ δεν αποκλείει την πιθανότητα να κάνει τη δική του οικογένεια.


«Σκέφτομαι την οικογένεια. Όταν λέμε οικογένεια, ένα παιδί εννοούμε. Το κομμάτι του γάμου δεν υπάρχει στο μυαλό μου. Μπορεί να προκύψει από ένα γάμο, μπορεί και να μην προκύψει μέσα από ένα γάμο. Αυτό το έχω ξεπεράσει, δε με νοιάζει. Τη στιγμή που κάποιος γίνεται πατέρας κάτι μετακινείται μέσα σου και είναι πάρα πολύ γλυκό και τρυφερό και ιερό. Θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να το ζήσω. Αν όχι, θα βρω τον τρόπο κάποια στιγμή. Όταν το θέλω πάρα πολύ πιστεύω ότι θα γίνει.

Μέχρι τώρα δεν ήταν κάτι που κυνήγησα ποτέ. Άλλωστε πιστεύω πως το κομμάτι «παιδί» είναι πιο πολύ υπόθεση μιας γυναίκας. Ο άντρας μόνο αν τον πάνε προς τα εκεί θα μπει σε αυτή τη διαδικασία. Εμένα οι συγκυρίες της ζωής μου και ο τρόπος που τα δόμησα όλα, οι επιλογές που έκανα δεν ήταν τόσο πολύ για να κάνω οικογένεια. Ποτέ δεν είναι αργά!», είπε ο ίδιος μεταξύ άλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved