Κατερίνα Καινούργιου: Η εξομολόγηση για το πρόβλημα στην ομιλία της με το γράμμα «ρ»

Η  Κατερίνα Καινούργιου μίλησε μεταξύ άλλων στο «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το πρόβλημα που έχει στην ομιλία της με το γράμμα «ρ».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε» είπε χαρακτηριστικά: «Όταν βγήκα στην τηλεόραση με τον Νίκο Μουτσινά στο Δέστε τους, ήμουν μια πολύ στημένη γκόμενα. Και μου είπε ο Νίκος πως πρέπει να τσαλακωθώ και πως μόνο έτσι θα πετύχω. Άφησα τον Νίκο να με τρολάρει και να με σατιρίσει και έτσι έγινα πολύ πιο συμπαθής και χαλάρωσα και εγώ. Και αυτό είναι ένα μεγάλο κομμάτι στο ότι εξελίχθηκα.»!

Και δήλωσε: «Δούλεψα πολύ και άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο και άκουγα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το «ρ». Έχω κάνει αρκετά μαθήματα, αλλά δεν το έχω φτάσει σε τέλειο σημείο. Επίτηδες δεν το έχω φτάσει σε τέλειο σημείο. Ούτως ή άλλως μου είχε πει ένας λογοθεραπευτής ότι πρέπει να κόψω το χαλινό, γιατί δεν έφτανε η γλώσσα μου να κάνει αυτή τη κίνηση… Λέξεις που έχουν «β» και «ρ» δεν μου βγαίνουν εύκολα. Προσπάθησα την αδυναμία μου να την κάνω προτέρημά μου».