Showbiz

Ευαγγελία Αραβανή: Η αναφορά στο Νίκο Οικονομόπουλο και η ατάκα όλο νόημα για τη σχέση τους

Σάββας Μπίτζας

Η Ευαγγελία Αραβανή εμφανίστηκε σαν άλλη Barbie στη σκηνή των φετινών Madwalk και πραγματικά μαγνήτισε τους πάντες τόσο με την ομορφιά της όσο και με τη σκηνική της παρουσία, αφού για χάρη του show εκτέλεσε χρέη performer –ερμηνεύοντας Νίνο- στο catwalk των The Designers' Lab και ήταν πραγματική εκθαμβωτική.

Εμείς την εντοπίσαμε στα παρασκήνια του show, μετά την εμφάνισή της, και μας μίλησε αποκλειστικά.

Η λαμπερή παρουσιάστρια μίλησε για τον συνδυασμό τραγουδιού και πασαρέλας, χαρακτηρίζοντάς τον ως ένα «μπλέξιμο», αλλά στο τέλος τόνισε ότι όλα πήγαν καλά.

Η Ευαγγελία μας μίλησε για την περίοδο που διανύει, αλλά και για την κατάσταση του εσωτερικού της κόσμου, ενώ αποκάλυψε ότι το γεγονός ότι η προσωπική της ζωή απασχολεί και σχολιάζεται δεν την κάνει να αισθάνεται ωραία, εξηγώντας το γιατί.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται σε σχέση εδώ και καιρό με τον Νίκο Οικονομόπουλο, μια σχέση για την οποία έχει γίνει πολύς λόγος τελευταία, αφού δημοσιεύματα τους ήθελαν να περνούν κρίση. Εκείνη στην συνέντευξη που μας παραχώρησε απάντησε στην ερώτηση για το πώς διαχειρίζεται τα δημοσιεύματα αυτά, ενώ η ατάκα της ήταν αφοπλιστική.

Η Ευαγγελία μας μίλησε, ακόμη, και για τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια και τι θα ήθελε να κάνει ιδανικά.

Δείτε τη συνέντευξή της στο παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved