Showbiz

Ο Σπύρος Πούλης αποκαλύπτει αν η γυναίκα του κάνει… κρεβατομουρμούρα

Σάββας Μπίτζας

Ο Σπύρος Πούλης μιλά αποκλειστικά στην κάμερα του gossip-tv για τις κόρες του, αλλά και για τη μητέρα του.

Ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Διπλή Ταρίφα», η οποία ανέβηκε με επιτυχία στο θέατρο Αθηνά και τώρα έχει ξεκινήσει την περιοδεία της ανά την Ελλάδα.

Ο Σπύρος Πούλης εκφράζει την χαρά του, λέγοντας ότι είναι μια «καλοκουρδισμένη» παράσταση, με μια πολλή δυνατή ομάδα.

Υποδύεται έναν «τύπο» λίγο τεμπέλη, που προσπαθεί να τα μπαλώσει και να σώσει τον φίλο του που είναι δίγαμος (Μάριος Αθανασίου), κάτι που θα μπορούσε να κάνει κι εκείνος στην πραγματικότητα, εκτελώντας χρέη «πυροσβέστη» για να σώσει τον φίλο του από δύσκολες καταστάσεις.

Ο δημοφιλής ηθοποιός παραδέχτηκε ότι το μεγαλύτερο πειραχτήρι του θιάσου είναι εκείνος, λέγοντας:«Μου αρέσουν τα παιχνίδια, γιατί ο ηθοποιός έχει ανάγκη να εκτονωθεί, κι έτσι υπάρχει περισσότερο κέφι στη δουλειά».

Ο Σπύρος παραδέχεται ότι αντιδράσεις του κοινού είναι κάτι που λαμβάνει υπόψιν του, και μας τονίζει χαρακτηριτικά: «Με προβληματίζει, γιατί όταν ξεκινά μια παράσταση και βλέπεις ότι το κοινό δεν αρπάζει γρήγορα, φορτσάρεις περισσότερο για να τους κερδίσεις. Αυτό μερικές φορές λειτουργεί καλά, άλλα κάποιες άλλες μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ γιατί πιέζεσαι περισσότερο για να τους κερδίσεις και κάπου χάνεται η μπάλα».

Διανύει μια πολλή καλή περίοδο, λέγοντας ότι όταν έχει υγεία και τα παιδιά του είναι καλά, τότε όλα βαίνουν καλώς.

Δείτε τη συνέντευξή του στο παραπάνω βίντεο, όπου αναφέρεται στις κόρες του και τις συμβουλές που τους δίνει, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο καταφέρνει να αναζωπυρώνει τη σχέση του με την σύζυγό του Αργυρώ.

Αναρωτιέστε αν η γυναίκα του τού κάνει κρεβατομουρμούρα; Η απάντηση στο παραπάνω βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved