Showbiz

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο του Ζάρλα! Οι φρικιαστικές εικόνες που σοκάρουν (video)

Gossip-tv Team

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του Πάνου Ζάρλα τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας. 

Κατ' αποκλειστικότητα μεταδόθηκε στο δελτίο του Open Beyond ένα νέο βίντεο από άλλη οπτική κατά το οποίο διακρίνει κανείς την πορεία των διερχόμενων οχημάτων τη στιγμή του μοιραίου τροχαίου. Όσοι κινούνται στο ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Συγγρού στο ύψος απέναντι από το Ωνάσειο, πατούν φρένο και στρίβουν απότομα δεξιά προκειμένου να αποφύγουν τη μηχανή και τον ίδιο τον Πάνο Ζάρλα που κείτεται νεκρός στην άσφαλτο.

Στο ίδιο βίντεο βλέπει κανείς και την άφιξη του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ ενώ περιπολικό της Τροχαίας διακόπτει την κυκλοφορία των οχημάτων. Οι διασώστες αντικρίζουν μία φρικιαστική εικόνα και απλά διαπιστώνουν ότι ο Πάνος Ζάρλας μόλις έχει χάσει -ακαριαία- τη ζωή του.

Και δεν ήταν οι μόνοι. Όσοι είχαν την ατυχία να βρεθούν στο σημείο εκείνη την ώρα σοκαρίστηκαν το ίδιο μιας και το κορμί του ήταν διαμελισμένο.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του Στέλλα η οποία σοκαρισμένη βρέθηκε στο σημείο αρκετές ώρες αργότερα, προσπαθώντας να καταλάβει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Να υπενθυμίσουμε ότι η κηδεία του Πάνου Ζάρλα θα γίνει την Τρίτη 4 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι στην Στύψη Μυτιλήνης.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved