Showbiz

Η Φαίη Κοκκινοπούλου μιλάει για την επιστροφή της, μετά από 7 χρόνια αποχής! (exclusive video)

Gossip-tv Team

Στη συνέντευξη Τύπου για την παράσταση "Η μικρή μας πόλη" που ανεβαίνεισ το Θερινό θέατρο Λαμπέτη βρέθηκε η κάμερα του gossip-tv.gr και "εντόπισε" μία εκ των πρωταγωνιστριών, τη Φαίη Κοκκινοπούλου, η οποία μίλησε αποκλειστικά και από καρδιάς για όλα.

Ρεπορτάζ: Σάββας Μπίτζας

Με τον Γιάννη Κακλέα να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία του έργου και την ηθοποιό να επιστρέφει στο θέατρο μετά από επτά χρόνια αποχής, ήταν πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε τα πάντα για τους πρωταγωνιστές αυτής της πολυαναμενόμενης θεατρικής δουλειάς του φετινού καλοκαιριού.

«Είναι ένα έργο του 1938, δεν είναι καινούργιο έργο. Έχει παιχτεί πάρα πολλές φορές και παίζεται και ξαναπαίζεται. Και είναι ένα έργο που θα παίζεται για πολλά πολλά χρόνια. Γιατί μιλάει για κάτι που αφορά την ανθρώπινη ψυχή, την καθημερινότητα, το… κουκούτσι της ζωής μας. Τις μικρές καθημερινές σχέσεις και στιγμές των ανθρώπων τις οποίες αφήνουμε και περνάνε και δεν τους δίνουμε την πρέπουσα σημασία την ώρα που συμβαίνουν. Αλλά όταν αυτές λείψουν, τότε τις αναπολούμε, τις νοσταλγούμε και τις εκτιμούμε» είπε αρχικά η αγαπημένη ηθοποίός.

Η ίδια εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να πει ναι για να παίζει στο συγκεκριμένο έργο ενώ σε ό,τι αφορά την αποχή της από την τηλεόραση και το θέατρο τα τελευταία χρόνια, εξήγησε: «Ήταν μία γενική αποχή από την υποκριτική για επτά χρόνια και σε αυτό το διάστημα έγραψα δύο βιβλία. Μία συλλογή διηγημάτων και ένα μυθιστόρημα. Ήταν δηλαδή επιλογή μου αυτό. Έγραφα πολλά χρόνια αλλά ποτέ δεν είχα ολοκληρώσει κάτι. Τα αφήνω όλα στη μέση και κάποια στιγμή ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και το έκανα».

Όσο για την πιθανή επιστροφή της στην τηλεόραση, η ίδια τόνισε ότι είναι και η μικρή οθόνη ένα κομμάτι της υποκριτικής. Έδειξε όμως να είναι έτοιμη για τη δυναμική επιστροφή της και εκεί. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι άλλο αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved