Πάνος Ζάρλας: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του! «Δεν ξέρω τι έκανε από τις 12 μέχρι τις 2.30» (Video)

Κηδεία Ζάρλα: Ανείπωτος ο πόνος της μητέρας του!

Η Στέλλα Νικολάου, λύγισε όταν μιλώντας για το μοιραίο εκείνο βράδυ του θανατηφόρου τροχαίου, αποκάλυψε πως ενώ ο Πάνος συνήθιζε να φοράει κράνος, εκείνη τη νύχτα δεν το φόρεσε.

Με δάκρυα η μητέρα του χαμογελαστού παιδιού, που έφυγε ακαριαία τα ξημερώματα της Παρασκευής, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως ενώ δεν γνώριζε τι έκανε μετά τις 12 που έφυγε από το πάρτι μέχρι και τις 2.30 που συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY

«Μέχρι τις 12 γιορτάσαμε με την παρέα, αυτοί που είχαμε προγραμματίσει να του κάνουμε την έκπληξη. Ήρθε, γελάσαμε, ήταν πολύ χαρούμενος, μας χαιρέτησε για να πάει να βρει τους φίλους του που είχε κανονίσει να γιορτάσει τα γενέθλιά του. Δεν ξέρω τι έκανε από τις 12 μέχρι τις 2.30 που έγινε το συμβάν.


Δε μπορώ να γνωρίζω, δεν ήμουν μαζί του… Είχα την εντύπωση ότι φόραγε κράνος. Δυστυχώς δεν φόραγε. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί, γιατί πάντα κυκλοφορούσε με κράνος. Να σας πως όμως πως δεν έχει σημασία, η ταχύτητα που είχε και η σύγκρουση ήταν τέτοια που δεν θα σωνόταν ούτε με το κράνος», είπε και συμπλήρωσε:


«Θα πω κάτι άλλο στις μανάδες, να αγκαλιάζουν τα παιδιά τους, ποτέ δεν ξέρουν πότε είναι η τελευταία αγκαλιά…», είπε με δάκρυα.

Δείτε το βίντεο