Showbiz

Συγκλονίζει ο Ρέμος: «Γύρισα από την κόλαση! Θα μπορούσε να διαλυθεί το σπίτι μου»! (Video)

Ο Αντώνης Ρέμος σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ και την Αυτοψία μίλησε μεταξύ άλλων για τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που πέρασε.

Η εκπομπή Happy Day πρόβαλε ένα απόσπασμα από την εκπομπή «Αυτοψία» που θα προβληθεί απόψε το βράδυ.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής είπε: «Μέσα από την περιπέτεια που είχα με την ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο ήμουν στο χείλος του γκρεμού ή μάλλον είχα πέσει από τον γκρεμό και κρατιόμουν από ένα κλαδάκι. Με έσωσε ότι δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά, σήκωσα τα μανίκια και πήγα και δούλεψα οπουδήποτε και κατηγορήθηκα και γι’ αυτό: «Ο Αντώνης Ρέμος πάει σε γάμους, σε βαφτίσια». Ναι, δεν ντρέπομαι να το πω, πήγα σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη και ήθελαν να ακούσουν τη μουσική μου, είτε ήταν γάμος, είτε βαφτίσια, είτε γιορτή, δεν με ενδιέφερε. Πήγα παντού. Γύρισα από την κόλαση δουλεύοντας ασταμάτητα και δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά.»!

Και τόνισε ο Αντώνης: «Θεωρώ ότι η μεγάλη μου χαρά και η ευτυχία είναι ότι αυτές οι στιγμές δεν πήραν κάτι από τη ζωή μου, δεν μου πήραν την υγεία, δεν μου πήραν το μυαλό. Θα μπορούσα να έχω χάσει το μυαλό μου, θα μπορούσα να είχα μπλέξει με πάθη, με ναρκωτικά, να διαλυθεί το σπίτι μου, να διαλυθεί η μάνα μου, η αδερφή μου, η οικογένειά μου και στάθηκα όρθιος. Βέβαια, πιστεύω ότι ο Θεός, όταν σου φέρνει το πρόβλημα, σου φέρνει και κάποια παυσίπονα, κάποια ίαση, ένα φάρμακο, αντίδοτο. Έτσι, μου έφερε έναν άνθρωπο, την Υβόννη που παντρευτήκαμε και κάναμε την Ελενίτσα μας»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved