Showbiz

H Τσιμτσιλή περιγράφει τη στιγμή που της έσπασαν τα νερά στην πρώτη της εγκυμοσύνης (Video)

Gossip-tv Team

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θυμήθηκε την πρώτη γέννα της, όταν παρουσίαζε μία εκπομπή στον ΑΝΤ1 και της έσπασαν τα νερά την ώρα που ήταν στο καμαρίνι.

Με αφορμή τη φάρσα της Ζέτας Θεοδωροπούλου στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show», η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να περιγράψει στους συνεργάτες της καρέ καρέ τη στιγμή που έσπασαν τα νερά στην πρώτη της γέννα.

Η Σταματίνα ανέφερε στον αέρα της εκπομπής, Happy Day: «Την πρώτη φορά που μου έσπασαν τα νερά δεν ήθελα να πιστέψω ότι μου συμβαίνει, νόμιζα ότι μου έφυγαν κάποια υγρά… στυλ ακράτεια! Ήμουν στο καμαρίνι μου στον ANT1 στις 9 ώρα το πρωί και το νιώθω και λέω δεν μπορεί ιδέα μου είναι… κάποιο σύμπτωμα θα είναι! Ήταν πολύ νωρίς ήμουν 36 εβδομάδων έγκυος ενώ κανονικά γεννάς στις 38. Μετά ξαναφεύγουν νερά και έρχεται η Λίτσα Πατέρα και της λέω κάτι συμβαίνει και μου λέει… Γεννάς! Ήθελα να οδηγήσω να πάω στο μαιευτήριο αλλά με έβαλαν με το ζόρι στο αμάξι και με πήγαν»! Δείτε όλα όσα είπε η γλυκιά μανούλα, που πια έχει τρία αγγελούδια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved