Showbiz

Ο θείος της Μιζεράκη για τη μητέρα του Ζάρλα: «Ο Πάνος θα ήθελε να τη βλέπει να είναι καλά» (video)

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Τσαγκαράκης, ο οποίος είναι θείος της Στέλλας Μιζεράκη, περίπου είκοσι μέρες μετά τον χαμό του Πάνου Ζάρλα μιλάει για την ξανθιά νικήτρια του πρώτου Power of Love αλλά και για τη μητέρα του αδικοχαμένου νέου Στέλλα Νικολάου

Μιλώντας για τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Πάνου στην οποία απεικονίζεται μαζί με τη μητέρα του στο μαγαζί όπου δούλευε κάποτε ο Ζάρλας, είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή Ευτυχείτε: «Δεν πήγαμε στο μαγαζί που δούλευε ο Πάνος Ζάρλας για να διασκεδάσουμε. Δεν πήγαμε για να χορέψουμε και να τραγουδήσαμε. Πήγαμε για την κοινή επιθυμία που είχαμε».

Ο Γιάννης Τσαγκαράκης συνέχισε λέγοντας: «Η οικογένειά μας στάθηκε στη μητέρα του όσο μπορούσε για τον χαμό αυτού του παιδιού σαν να ήταν δικός μας άνθρωπος».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Ο Πάνος ήθελε να τη βλέπει να είναι καλά και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει όσο βαριά και αν είναι η απώλεια. Η ζωή δυστυχώς πρέπει να συνεχιστεί και για την ίδια. Είναι από τις πιο δυνατές γυναίκες που έχω συναντήσει στη ζωή μου».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν μπορούμε να μπούμε στη θέση ενός ανθρώπου που έχει χάσει το παιδί του. Είναι ό,τι χειρότερο αυτό. Εμείς της συμπαραστεκόμαστε όσο μπορούμε».

Όσο για το πώς η Στέλλα στάθηκε σε όλη αυτή την απώλεια, ο θείος της σχολίασε: «Η Στέλλα ήταν σε δύσκολη ψυχική κατάσταση. Μην την πυροβολούν, αντιμετώπισε τον θάνατο του Πάνου με αξιοπρέπεια».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved