Showbiz

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη και η συγκίνηση του πατέρα του μόλις τους είδε!

Gossip-tv Team

Ο Σάκης Τανιμανίδης με τη γυναίκα του Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο μιας και το survivor μπήκε στην τελική ευθεία και την Κυριακή 30 Ιουνίου ρίχνει αυλαία.

Ο παρουσιαστής έμεινε στον Άγιο Δομίνικο για έξι ολόκληρους μήνες και φυσικά είχε στο πλευρό του τη γυναίκα του, που κατά διαστήματα τον επισκέπτονταν. Βέβαια δεν ήταν η μόνη αλλά και άλλα αγαπημένα του πρόσωπα ταξίδεψαν έως τον Άγιο Δομίνικο για να τον δουν!

Ο Σάκης έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και μόλις πάτησε το πόδι του στην Αθήνα δεν έμεινε για πολύ αλλά έφυγε για τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να δει τους γονείς του.

Ο Σάκης Τανιμανίδης επισκέφτηκε το πατρικό του σπίτι για να δει την μητέρα του και τον πατέρα του και για ακόμα μία φορά τους έκανε έκπληξη.

Ο Στέφανος Τανιμανίδης μόλις είδε τον γιο του, τον αγκάλιασε και δάκρυσε! Και στη συνέχεια έκανε μία μεγάλη αγκαλιά τη νύφη του.

Με το που μπήκε ο Σάκης στην κουζίνα, η μητέρα του είχε ετοιμάσει το αγαπημένο του ελληνικό φαγητό… το οποίο δεν είναι άλλο από τα ντολμαδάκια! Δείτε το σχετικό βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved