Showbiz

Τριαντάφυλλος: Αυτός είναι ο λόγος που κατέβασε την ανάρτηση για την Θεοδωρίδου (Vid)

Gossip-tv Team

Μετά το χαμό που έγινε στο Πρωινό με την ανάρτησή του στο instagram, ο Τριαντάφυλλος ανέφερε γιατί κατέβασε το ποστ που έκανε σχετικά με την εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου στον Νίκο Μουτσινά!

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στην εκπομπή Happy Day και τόνισε: «Ήμουν σπίτι, έπαιζα με τον μικρό, με τον γιο μου και βλέπω τη Νατάσα και λέω “α, ωραία, να κάτσω να το δω”. Το είδα και έγραψα στο Instagram “Αψεγάδιαστη Νατάσα, ούτε μια ρυτίδα, μπράβο της, φυσικό το κορίτσι μας”.»!

Και τόνισε: «Θες να έχει μια δόση ειρωνείας, θες να έχει μια δόση και καλά χιουμοριστικό, οκ… Το κατέβασα γιατί κάτι μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να αρχίσουν να λένε και την κατέβασα. Την είδαν την ιστορία μου μόνο γύρω στα 45 με 50 άτομα. Είναι κακό; Περιποιείται τον εαυτό της η Νατάσα, η κυρία και είναι μια χαρά.»!

Και τόνισε: «Δεν είναι κακό να περιποιείσαι τον εαυτό σου, αλλά τη στιγμή που κάνεις κάτι, ο άλλος μπορεί να σε σχολιάσει με χιούμορ, μπορεί να σε σχολιάσει… Και αυτό δεν είναι κακία. Με τη Νατάσα ήμασταν φιλαράκια, την αγαπάω, νομίζω ότι και αυτή με αγαπάει και έχουμε κάνει πράγματα μαζί, οπότε δεν υπάρχει κακία, δεν υπάρχει τίποτα. Εγώ δέχομαι το χιούμορ από όλους, όπως και η Νατάσα δέχεται το χιούμορ, όπως και όλοι οι καλλιτέχνες δεχόμαστε το χιούμορ»!

Δείτε όλα όσα είπε ο τραγουδιστής, αλλά και την ανάρτηση που κατέβασε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved