Showbiz

Power of love: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ραφαέλας για τους γονείς της (Video)

Gossip-tv Team

Η 26χρονη Ραφαέλα Τσαντεκίδου, η οποία εισέβαλε στο δεύτερο κύκλο του Power of Love σε συνέντευξή της μίλησε με συγκινητικά λόγια για τους γονείς της.

Η νεαρή αναφέρθηκε στους κωφούς γονείς και τον τρόπο που μεγάλωσε!

Συγκεκριμένα είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Οι γονείς μου είναι κωφοί. Δεν ακούνε. Έχουν γεννηθεί έτσι και οι δυο μου γονείς. Ο τρόπος επικοινωνίας μας είναι η νοηματική γλώσσα. Είμαι πάρα πολύ περήφανοι για τους γονείς μου. Μεγάλωσα όμορφα, δε μου έλειψε τίποτα. Είχα και στήριξη από τη γιαγιά μου και τον παππού μου.»!

Και τόνισε στην εκπομπή "Μαζί σου" πριν λίγο καιρό: «Δεν έχω αδέρφια. Γεννήθηκα με μια ευθύνη πάνω μου. Από το να σηκώνω το τηλέφωνο στο σπίτι, μέχρι να συνοδεύω τη μητέρα μου στο γιατρό. Το έκανα από 5 χρονών. Μεγάλωσα πολύ απότομα, αλλά έγινα πολύ δυνατή. Πρώτα έμαθα να κάνω νοήματα, να ζητάω το γάλα μου, παρά να μιλάω κανονικά. Νιώθω πως είμαι εγώ η μαμά και οι γονείς μου είναι τα παιδιά. Οπότε λίγο οι ρόλοι είναι διαφορετικοί. Όταν τους είπα πως θα πάω στο Power of Love δεν το πήραν με καλό μάτι. Το συζητήσαμε και τους είπα να με εμπιστευτούν και ότι δεν θα τους διαψεύσω»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved