Showbiz

Ποιος γάμος; Η Αλεξανδράκη χώρισε, τον διέγραψε από το Instagram και… φορά μαύρα! (Video)

Gossip-tv Team

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη φορά μαύρα γιατί είναι το χρώμα που της ταιριάζει αυτή την περίοδο και δεν το λέμε εμείς… αλλά το ίδιο το μοντέλο!

Και ενώ περιμέναμε να την δούμε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Μηλιώνη, το ζευγάρι χώρισε. Η Δήμητρα μάλιστα μόλις η σχέση της έλαβε τέλος, διέγραψε όλες τις κοινές φωτογραφίες που είχε στο instagram και τον έκανε unfollow!

Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της εκπομπής «είσαι με έναν άνθρωπο που σε αγαπάει και τον αγαπάς», η Δήμητρα αισθάνθηκε αμήχανα και είπε: «Πάμε παρακάτω… Αυτή τη στιγμή φοράω το χρώμα που ταιριάζει σε εμένα… μαύρα»!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό έλεγε στην Φαίη Σκορδά και στο Πρωινό, η Δήμητρα: «Το μονόπετρο που μου πήρε ο Δημήτρης μετά το παιχνίδι το παίρνω ως δώρο για την ονομαστική μου γιορτή που έλειπα. Η σχέση μου με τον Δημήτρη έγινε πιο δυνατή μετά το παιχνίδι. Ίσως αν δεν πήγαινα στο Nomads, μπορεί και να διαλέγαμε διαφορετικούς δρόμους με τον Δημήτρη.»! Βέβαια αυτές είναι δηλώσεις last month. Χώρισε και έκανε delete τον πρώην της δείχνοντας ότι ο χωρισμός είναι οριστικός!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved