Showbiz

Βασίλης Κικίλιας: Έτσι έκανε πρόταση γάμου στην Τζένη Μπαλατσινού (Video)

Gossip-tv Team

Ο Βασίλης Κικίλιας έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά το γάμο του με την Τζένη Μπαλατσινού στην εκπομπή «Μαζί σου» που παρουσιάζει η Τατιάνα Στεφανίδου στον σταθμό ΣΚΑΪ!

Μεταξύ άλλων ο Βασίλης Κικίλιας δεν δίστασε να αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής πώς έκανε πρόταση γάμου στην Τζένη Μπαλατσινού!

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε χαρακτηριστικά: «Η πρόταση γάμου έγινε σε έναν καναπέ γιατί πράγματι είχαμε χωρίσει και είχαμε πάρει τις αποστάσεις μας για να σκεφτούμε και οι δύο αν θα κάνουμε το επόμενο βήμα. Εγώ θεωρώ πολύ σοβαρό βήμα το γάμο, είναι ιερά τα δεσμά του γάμου. Είναι κάτι ξεχωριστό στη ζωή των δύο ανθρώπων και σκεφτήκαμε πού σοβαρά για αυτό το βήμα. Όταν δεν είχαμε δημοσιοποίησει τη σχέση μας και καθόμασταν σε έναν καναπέ, όπως εδώ καλή ώρα, και είναι… λογικό μια γυναίκα να έχει τις ανασφάλειές της και να σκέφτεται πως θα εξελιχθεί όλο αυτό… και της είπα: «Λοιπόν, θα παντρευτούμε;» και μου είπε: «Ναι, εντάξει…». Της το είπα έτσι χαλαρά…»!

Δείτε τι άλλο ανέφερε ο Βασίλης Κικίλιας!

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved