Showbiz

Το σόι σου: Η αποκάλυψη για το χωρισμό της Λασκαράκη που δεν περιμέναμε (Video)

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου Κου» παραχώρησε συνέντευξη το πρωί της Παρασκευής (5 Ιούλιου) ο Σόλων Τσούνης.

Ο Σόλων ήταν από τους ηθοποιούς εκείνους που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη σειρά Το σόι σου ενώ ο χαρακτήρας του στη σειρά «ταυτίστηκε» με πολλούς γιους των Ελληνικών οικογενειών.

Ο ηθοποιός μιλώντας για όλα όσα έζησαν αυτά τα χρόνια στο Σόι προχώρησε και σε μια αποκάλυψη που αφορά στην προσωπική ζωή της Βάσως Λασκαράκη την περίοδο εκείνη που βίωνε το χωρισμό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι έχει σταματήσει το Σόι σου, κάθε φορά που το σκέφτομαι, συγκινούμαι… Ζήσαμε παρά πολλά με τους συμπρωταγωνιστές μου στο Σόι σου, είχαμε χωρισμούς, μυστικούς γάμους, εγώ έχασα τον πατέρα μου.

Όταν έχασα τον μπαμπά μου, το μοιράστηκα και είχα μια τεραστία αγκαλιά από όλους τους συνεργάτες μου και η Βάσω είχε μια τεραστία αγκαλιά από τους συνεργάτες – φίλους της», αποκάλυψε.

Με αφορμή τα λόγια του αυτά, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε on air δικές του πληροφορίες σχετικά με το πού θα δούμε τον χειμώνα τον Σόλωνα Τσούνη αλλά και τη Βάσω Λασκαράκη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved