Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το απίστευτο πικρόχολο σχόλιο follower και η αντίδρασή της (Video)

Gossip-tv Team

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχθηκε η Ελένη Μενεγάκη στο instagram και την αντίδρασή της και φυσικά αποκάλυψε τι της είχε γράψει μία follower της ίδιας στο instagram, που της είχε επιτεθεί πρόσφατα! 

Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται στη Σχοινούσα, αφού μετά το τέλος της εκπομπής της ξεκίνησε αμέσως τις καλοκαιρινές της διακοπές προκειμένου να ξεκουραστεί και να περάσει όμορφες στιγμές με την οικογένειά της. Η παρουσιάστρια αφού έφαγε θέλησε να ξαπλώσει λιγάκι στο παγκάκι της ταβέρνας και η φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram της «άναψε φωτιές». Ένας follower της έγραψε ένα πικρόχολο σχόλιο και εκείνη έδωσε την αποστομωτική της απάντηση.

Με αφορμή την αντίδραση της Ελένης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως μία διαδικτυακή της φίλη της έγραψε ένα πικρόχολο σχόλιο σε μία φωτογραφία που έβαλε στο προσωπικό της λογαριασμό πρόσφατα!

Συγκεκριμένα είπε: «Πρόσφατα στο πάρτι γενεθλίων των κοριτσιών μου σε έναν μεγάλο χώρο γιατί ήταν δύο τάξεις και είχαμε βάλει ένα φουσκωτό παιχνίδι από εκείνο που πηδάνε τα παιδάκια και υπάρχει σε όλους τους παιδότοπους… Και έβγαλα πραγματικά μία ωραία φωτογραφία και βρέθηκε μία να μου πει «τέτοιες εποχές να χαλάς λεφτά για τα παιδιά σου…» και μπαίνω ρε παιδιά από περιέργεια στο προφίλ της, όπως έκανε η Μενεγάκη και είχε κάνει πάρτι στα παιδιά της… πόσο εύκολο είναι να σχολιάζεις και συ να είσαι στο απυρόβλητο»!

Δείτε τι άλλο ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day και φυσικά ας θυμηθούμε τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει η παρουσιάστρια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved