Showbiz

Ξέσπασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το δημοσίευμα που την ενόχλησε! (Video)

Gossip-tv Team

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

H Ευρυδίκη η οποία βρίσκεται με τον Κωνσταντίνο Βασάλο στην πανέμορφη Μήλο δημοσίευσε ένα βίντεο δείχνοντας ενοχλημένη από δημοσίευμα που διάβασε.

Η αθλητικογράφος και συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» διέψευσε δημοσίευμα που ταύτιζε το όνομά της με την πώληση χαπιών αδυνατίσματος.

Η Ευρυδίκη φανερά ενοχλημένη μέσα από τα instastories της, ενημέρωσε τους followers της τι συμβαίνει. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Καλησπέρα σε όλους. Κάνω αυτό το story για να σας πω πως από χθες λαμβάνω πάρα πολλά μηνύματα που με ρωτάτε για ένα δημοσίευμα στο οποίο φαίνεται πως έχω ανεβάσει στο Facebook κάτι χάπια που αδυνατίζουν. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως αυτό καμία σχέση δεν έχει με μένα... Το δημοσίευμα αυτό είναι ψευδές και καλό θα είναι να το αποφύγετε και να μην πάτε να αγοράσετε τίποτα γιατί δεν έχω καμία σχέση με αυτήν την εταιρεία, δεν την γνωρίζω και τα χάπια αυτά μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνα για την υγεία σας. Σας ευχαριστώ που με ενημερώσατε. Μακριά από εμάς αυτά τα πράγματα. Μην πάτε να πάρετε τίποτα. Προσέχετε πάρα πολύ, δεν έχω καμία σχέση εγώ με αυτό το άρθρο...»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved