Showbiz

Ραμόνα Vs Μέγκι: Το ξεκατίνιασμα συνεχίζεται… Δείτε τις νέες μπηχτές τους! (Video)

Gossip-tv Team

Η Ραμόνα Βλαντή και η Μέγκι Ντρίο «σφάχτηκαν» στο instagram για μία φωτογραφία. Και αφού «σφάχτηκαν», το ξεκατίνιασμα συνεχίζεται και εκτός social media!

Ας τα πάρουμε πράγματα από την αρχή!

Αφορμή για το Instagraμικό αυτό ξεκατίνιασμα στάθηκε ένα σχόλιο της Ραμόνα Βλαντή πάνω σε φωτογραφία της Μέγκι Ντρίο.

Η νικήτρια του My Style Rocks 1 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχολίασε με τον πιο αιχμηρό τρόπο μια φωτογραφία της Ντρίο, στην οποία όπως κι εσείς θα δείτε έχει χρησιμοποιήσει αρκετά φίλτρα, γεγονός που ενόχλησε την Ραμόνα.

«Σταματήστε την κατάχρηση της εφαρμογής Photoshop γιατί θα αρχίσουμε να πιστεύομε ότι υπάρχουν στα αλήθεια aliens ανάμεσα μας».

Και φυσικά η απάντηση της Μέγκι ήρθε σε άμεσο χρόνο και ήταν αποστομωτική! «Κοπέλα μου με ξέρεις; Με είδες ποτέ από κοντά και κάθεσαι και σχολιάζεις τις φωτό μου; Η μήπως θέλεις και εσύ λίγο δημοσιότητα; Πληροφοριακά Photoshop δεν υπάρχει καθόλου εδώ, μόνο φίλτρο. Μήπως να την πάμε και την Ραμόνα στο GNTM2 φέτος να σχολιάζει μαζί με τους κριτές;» έγραψε στο instagram.

Το ξεκατίνιασμά τους συνεχίστηκε και σε δηλώσεις που έκαναν στο «Καλοκαίρι #Not».

H Ραμόνα είπε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Open: «Δεν αφορά μόνο τη Μέγκι η ανάρτηση. Μετά κατάλαβα ποια είναι. Δεν κατάλαβα καν ποια είναι. Είδα ένα άρθρο και μετά είδα ποια είναι. Είναι πάρα πολλές κυρίες που ψηλώνουν πολύ τα πόδια τους και μικραίνουν πολύ τη μέση τους. Και δεν είναι φυσικά πράγματα. Δε θέλω να απαντήσω σε κάτι που είπε η κυρία. Δεν τη ξέρω και δεν με ξέρει. Δεν της είπα κάτι...». Δείτε στη συνέχεια τι απάντησε η Μέγκι!

Το ξεκατίνιασμα καλά κρατεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved