Showbiz

Η Τούνη τώρα και στο εξωτερικό! Η γκρίνια για τις πολλές ώρες πτήσης και ο προορισμός (video)

Gossip-tv Team

Αφού εξάντλησε κάθε... γωνιά της Μυκόνου και την είδε από την καλή και από την... ανάποδη από τις αρχές του καλοκαιριού, η Ιωάννα Τούνη έφυγε για εξωτικό προορισμό μαζί με τον αγαπημένο της Νώντα Παπαντωνίου

Το ζευγάρι σήμερα ταξίδεψε αεροπορικώς από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για Ντουμπάι και από εκεί θα έπαιρνε άλλη πτήση για τον τελικό του προορισμό.

Η καλλίγραμμη και κούκλα πρώην παίκτρια του My Style Rocks και ο γνωστός καλαθοσφαιριστής σύντροφός της Νώντας Παπαντωνίου ταξίδεψαν για Μπαλί και η αλήθεια είναι πως το ταξίδι είναι πολύωρο. Θέλει τουλάχιστον 17 με 18 ώρες κάποιος για να φτάσει, κάτι που σήμαινε για τη Θεσσαλονικιά καλλονή πολλή... υπομονή και ψυχραιμία για να αντιμετωπίσει την ταλαιπωρία. Φυσικά και... γκρίνιαζε στον καλό της ο οποίος για την καλοπιάσει -όπως αποκάλυψε η Ιώαννα στο instagram της- της αγόρασε δύο μεγάλες σοκολάτες για το ταξίδι.

Πάντως, στο βίντεο που θα δείτε και που η ίδια η Ιωάννα Τούνη έχει τραβήξει on board, δείχνει να είναι πολύ ευχαριστημένη για το φαγητό που έφαγε στο αεροπλάνο αλλά και συμβιβασμένη -πλέον- με την ιδέα ότι θα πρέπει να κάνει υπομονή για αρκετές ακόμη ώρες πτήσης.

Δείτε το σχετικό βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved