Showbiz

Μύκονος: Έφτασε στο νησί με ελικόπτερο, σέξι συνοδό και καλυμμένο πρόσωπο (Video)

Gossip-tv Team

Για ένα ακόμη καλοκαίρι η Μύκονος στάθηκε στο ύψος της αφού μέχρι τώρα έχει φιλοξενήσει δεκάδες πρόσωπα της διεθνούς showbiz.

Μέχρι και την άφιξη του επώνυμου που κατέφθασε με ελικόπτερο, οι παραλίες του νησιού ήταν ναι μεν με όλα τα κομφόρ αλλά εκείνος ήρθε και τις απογείωσε. Πώς και ποιος είναι;

Αναφερόμαστε τον Αμερικανό καλλιτέχνη γκράφιτι Alec Monopoly, ο οποίος όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί βάλθηκε να αλλάξει τα δεδομένα παρουσιάζοντας στην Ψαρρού ένα από τα μεγαλύτερα πλωτά γλυπτά στον κόσμο!

Η κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε στην κοσμική παραλία για να απαθανατίσει το γιγάντιο φουσκωτό και να σας μεταφέρει όλα όσα έγιναν στο εντυπωσιακό event που διοργανώθηκε προς τιμή του δημιουργού του, ο οποίος ήταν εκεί.

Ο Alec Monopoly έφτασε με ελικόπτερο ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε σκάφος και με την συνοδεία πανέμορφων μοντέλων αλλά και ανδρών ασφαλείας έφτασε την πλωτή εξέδρα που ήταν τοποθετημένο το έργο του και το υπέγραψε με σπρέυ.

Όπως συνηθίζει ο Νεοϋορκέζος καλλιτέχνης είχε καλυμμένο το μισό πρόσωπό του, ενώ την παράσταση έκλεψε η χυμώδης σύντροφός του, Alexa Dellanos.

Δείτε το βίντεο όπως ακριβώς το κατέγραψε η κάμερα του Mykonos Live TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved