Showbiz

Κατερίνα Λέχου: Είχε γενέθλια και τα γιόρτασε με τον πιο απίθανο τρόπο στο θέατρο Άλσος! (video)

Gossip-tv Team

Μία από τις πρωταγωνίστριες της πιο επιτυχημένης παράστασης του φετινού καλοκαιριού, του έργου «Το δικό μας σινεμά» που παίζεται ανελλιπώς στο θέατρο Άλσος, η Κατερίνα Λέχου, είχε τα γενέθλιά της και οι συνεργάτες της φρόντισαν να τα κάνουν ξεχωριστά.

Η όμορφη ηθοποιός η οποία υποδύεται μία σταρ του θεάτρου του παρελθόντος η οποία όμως δεν κατάφερε να είναι καλή μητέρα για την κόρη της (την υποδύεται η Ευγενία Σαμαρά) όταν βρέθηκε στα καμαρίνια του θεάτρου δέχτηκε με μεγάλο ενθουσιασμό την έκπληξη που της είχαν «σκαρώσει» οι συνεργάτες της.

Η Ευγενία Σαμαρά ευχήθηκε στη... θεατρική της μαμά, χρόνια πολλά.

Επρόκειτο για μία τούρτα που είχε πάνω της κεράκια την οποία όταν είδε μπροστά της έβαλε τα γέλια και έδειχνε πολύ χαρούμενη. Οι συνεργάτες της έσπευσαν να της τραγουδήσουν το γνωστό… τραγουδάκι και εκείνη περίμενε υπομονετικά να τελειώσει για να σβήσει τα κεράκια της τούρτας.

Η Κατερίνα Λέχου επί σκηνής...

Η Ευγενία Σαμαρά, μάλιστα, που απαθανάτιζε με την κάμερα του κινητού της τις όμορφες αυτές στιγμές, την προέτρεψε να κάνει μία ευχή και περίμενε να την ακούσει από το στόμα της, όμως η Κατερίνα Λέχου, αν και έκανε την ευχή, της είπε ότι δεν θα την αποκάλυπτε. Πάντως, η Ευγενία Σαμαρά ευχήθηκε με το video post της χρόνια πολλά στη «θεατρική της μαμά».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η ηθοποιός από τα παρασκήνια της επιτυχημένης θεατρικής παράστασης.

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved