Showbiz

Ματίνα Νικολάου: Η συνεργάτιδα του Μουτσινά μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για το διαζύγιό της

Gossip-tv Team

Η Ματίνα Νικολάου, η τηλεοπτική «Βάνια» μίλησε, μεταξύ άλλων  για το διαζύγιό της με τον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί ένα αγοράκι!

Η Ματίνα η οποία τα τελευταία δύο χρόνια συνεργάζεται με τον Νίκο Μουτσινά αποκάλυψε: «Παντρεύτηκα το 2007. Ο Παναγιώτης γεννήθηκε το 2008. Είναι 11 χρονών τώρα. Κάποια στιγμή αρχίσαν μερικά μικρά προβληματάκια που μας έφεραν στο σημείο να χωρίσουμε. Εκείνος είχε τραβήξει τον δρόμο του, προχώρησε τη ζωή του. Δεν ήμουν έτοιμη να το διαχειριστώ. Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου πως θα φτάσουμε στο σημείο να χωρίσουμε και να μείνω μόνη μου με το παιδί. Το έκανα, συγχώρεσα την απιστία, αλλά δεν λειτούργησε.»!

Η Ματίνα μίλησε ανοιχτά για το διαζύγιο!

Και τόνισε: «Ήμασταν πάλι μαζί με τον πρώην σύζυγό μου μετά από ενάμιση χρόνο. Πήγαμε σε οικογενειακό σύμβουλο και αποφασίσαμε να ξαναπροσπαθήσουμε. Η σχέση που έχουμε τώρα με τον πρώην σύζυγό μου είναι η ιδανική. Είμαι πολύ ήσυχη και πολύ σίγουρη για την απόφαση που πήραμε και εκείνος και εγώ.»!

Δε φαντάζεστε τι αποκάλυψε η Ματίνα!

Και πρόσθεσε: «Η σχέση μας είναι ιδανική. Είναι συγγενική, γιατί είμαστε οικογένεια και στις δύσκολες στιγμές είναι ο πρώτος που θα πάρω τηλέφωνο. Όχι μόνο σε σχέση με το παιδί, αλλά και σε σχέση με μένα. Μέχρι να βρεθεί μια ισορροπία μας δυσκόλεψε, αλλά τώρα τα έχουμε καταφέρει καλά νομίζω…»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved