Showbiz

Η Σπυροπούλου «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε για τον Λιάγκα: «Όλο αυτό αποτελεί παρελθόν» (Video)

Gossip-tv Team

Μετά την κόντρα ήρθε η συμφιλίωση. Στον Γιώργο Λιάγκα και στο περιστατικό εκείνο που τους είχε οδηγήσει στα δικαστήρια, μίλησε το πρωί του Σαββάτου (5-10) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή  Έλα Χαμογέλα.

Την αρχή αυτής της συμφιλίωσης έκανε ο παρουσιαστής όταν πριν από μερικές ημέρες μίλησε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με θετικά λόγια.

Τη σκυτάλη έπειτα πήρε η παρουσιάστρια μιλώντας για τη σχέση τους.

Μίλησε για την κόντρα της με τον Λιάγκα

«Χάρηκα για την τοποθέτηση του Γιώργου και θέλω να τον ευχαριστήσω που το είπε δημόσια, κάτι το οποίο δεν έχω κάνει εγώ όλα αυτά τα χρόνια. Χάρηκα που μπαίνουν κάποια πράγματα στη θέση τους, γιατί δεν είχαμε τίποτα, ουσιαστικά, να χωρίσουμε και δεν το έκανα για λόγους οικονομικούς.


Απλά, όπως όλοι μας, έχω μια οικογένεια και κάποια πράγματα είναι πολύ βαριά όταν ακούγονται στην τηλεόραση γιατί παίρνουν άλλη διάσταση. Δεν το λες σε μια παρέα…
Όλο αυτό αποτελεί παρελθόν, τελείωσε. Δεν είχα κάποιο όφελος δηλαδή να του πάρω χρήματα και θεωρώ ότι αυτά τα χρήματα είναι πάντοτε κακά χρήματα, δεν έχει κανένα νόημα. Του είπα: 'Εμένα μου αρκεί που το κατάλαβες, που τελείωσε'», είπε μεταξύ άλλων

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved