Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Οι δημοσιογράφοι επέμεναν να πει ποιους έκανε unfollow και ιδού η απάντησή της!

Gossip-tv Team

Η Ελένη Μενεγάκη ως πρέσβειρα της εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού, έκανε τη συμβολική φωταγώγηση του Ηρωδείου στα χρώματα του γνωστού pink ribbon και φυσικά μίλησε στους δημοσιογράφους και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τα unfollow που είναι θέμα συζήτησης τις τελευταίες δύο εβδομάδες.  

Η Ελένη Μενεγάκη αρχικά αναφέρθηκε στο instagram, στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που λατρεύει: «To Instagram είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να επικοινωνείς με όλο τον κόσμο που σε παρακολουθεί. Αυτό το κομμάτι δεν έχει καμία σχέση με το επαγγελματικό μου κομμάτι. Άλλο η εκπομπή και εγώ και άλλο εγώ και η ζωή μου. Story δεν έχω μάθει ακόμη να ανεβάζω, μου το έχουν δείξει 500 φορές.»!

H Eλένη είναι λάτρης του instagram!

Και υπογράμμισε: «Παλιότερα μου έλεγαν οι καλεσμένοι μου να τους ακολουθήσω και έλεγα να το κάνουν μόνοι τους. Αυτό όταν είχα ανοίξει το Instagram. Όταν άρχισα να το καταλαβαίνω καλύτερα και να το χρησιμοποιώ για μένα και να βλέπω αυτά που με αφορούν, κατά περιόδους στη ζωή μου κάνω αλλαγές στο τι ακολουθώ.»!

Δεν έχει καταφέρει ακόμα να μάθει να κάνει instastory!

Και κατέληξε λέγοντας: «Φυσικά έκανα και unfollow. Δεν το βλέπω κάτι κακό. Δεν θα σου πω έκανα unfollow τον τάδε. Ούτε που θυμάμαι. Δεν ξέρω αν με έχουν κάνει unfollow. Δεν παρακολουθώ τι κάνουν οι άλλοι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved