Showbiz

Παύλος Κοντογιαννίδης: Αυτός είναι ο λόγος που εγκατέλειψε την θεατρική παράσταση «Φάλτσα Σοπράνο»

Gossip-tv Team

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης έφυγε από μία παράσταση και πήγε σε μία άλλη και αντικατέστησε στο θέατρο τον Γιώργο Παρτσαλάκη, ο οποίος έσπασε το πόδι του. Τι συνέβη και έφυγε από την παράσταση «Φάλτσα Σοπράνο»!

O Παύλος Κοντογιαννίδης τόνισε: «Το έργο είχε ξεκινήσει, έκαναν τρεις μήνες πρόβα και μισό μήνα παραστάσεις. Εγώ αντικατέστησα τον Γιώργο Παρτσαλάκη που έσπασε το πόδι του και έμαθα 100 σελίδες σε 5 μέρες. Δεν εξηγείται! Πρέπει να έρθει η επιτροπή από το Γκίνες να μας δώσει σε όλους ένα βραβείο»!

Και πρόσθεσε: «Το “Φάλτσα Σοπράνο” το είχαμε ξεκινήσει με την Χρύσα Ρώπα. Πριν το Πάσχα κουβεντιάζαμε, επί 5-6 μήνες κάναμε αναλύσεις, Μετά τον Δεκαπενταύγουστο η Χρύσα Ρώπα έφυγε, δεν ξέρω για ποιο λόγο, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ήρθε η εξίσου καλή Ματθίλδη Μαγγίρα. Εγώ είμαι πολύ καλός άνθρωπος γενικά, αλλά αν μου πας τόση κόντρα θα σε παρατήσω στη μέση του ωκεανού και θα φύγω.»!

Και υπογράμμισε:» Ο σκηνοθέτης είχε μια συγκεκριμένη εικόνα, από τη Βουλγαρία που ήρθε. Εγώ είχα μια άλλη συγκεκριμένη εικόνα από την Ελλάδα που ήμουν έξι μήνες. Με πείραξε πάρα πολύ που μου έβγαλε μια σκηνή. Λέω “δεν μπορώ, έλεος! Μου στερείτε κάτι”…»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved