Showbiz

Αλέκος Συσσοβίτης: Μιλά για το πρόσφατο επεισόδιο με ρεπόρτερ (Video)

Gossip-tv Team

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τον καλεσμένο του, τον Αλέκο Συσσοβίτη για το πρόσφατο περιστατικό που συνέβη στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης που πρωταγωνιστεί με έναν ρεπόρτερ.

Και ο Αλέκος Συσσοβίτης του απάντησε: «Ήρθαν στην πρεμιέρα της Lulu του Γιάννη Χουβαρδά και πάνω στην κουβέντα για το τι είναι αυτό το έργο, τι διαπραγματεύεται, άρχισαν να μου κάνουν ερωτήσεις για όταν ήμουν μοντέλο».

Και τόνισε: «Εμένα αυτή η κατάσταση με κουράζει γιατί είναι πριν από 25 χρόνια. Αυτή η εντύπωση ότι ξεκίνησες από αυτή τη δουλειά, δεν με τιμάει ιδιαίτερα, γιατί ξεκίνησα από τις οικοδομές και τα “χεράκια” μου το ξέρουν. Μέσα στην πάροδο του χρόνου έκανα και αυτή τη δουλειά».

Και πρόσθεσε ο ηθοποιός στην εκπομπή The 2night show: «Εκτίθενται όμως και οι ίδιοι γιατί φαίνεται πως είναι αδαείς. Για παράδειγμα, λέει ο δημοσιογράφος “έπαιζε και ένας ηθοποιός, μάλλον ο Άκης Σακκελαρίου αν θυμάμαι καλά το όνομα του”. Δεν μπορεί να το λες αυτό όταν πας στην παράσταση που παίζει, να του πάρεις συνέντευξη. Δε γίνεται! Διάβασε ρε φίλε πριν πας! Κατάλαβε περί τίνος πρόκειται.

Αυτοί εκτίθενται, όχι εγώ. Οι ηθοποιοί δεν εκτίθενται. Αυτοί εκτίθενται. Γιατί ο κόσμος θέλει πραγματικά να πάρει μια πληροφορία, να μάθει κάτι. Δεν θέλει να ακούσει ένα κουτσομπολιό μόνο για να το ακούσει. Και άμα τσαντιστεί ο Αλέκος πρέπει να το κάνουμε τόσο θέμα; Άνθρωπος δεν είναι; Τσαντίστηκε με κάτι που άκουσε και δεν του άρεσε. Πρέπει δηλαδή να είμαστε για πάντα υπόλογοι σε όλα; Δε γίνεται».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved