Showbiz

Μαρία Ιωαννίδου: Αποκαλύπτει την πρόταση γάμου που είχε από πασίγνωστο Ελληνοαμερικάνο

Gossip-tv Team

Η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε μεταξύ άλλων στην κάμερα του Happy Day την πρόταση γάμου που είχε από πασίγνωστο Ελληνοαμερικάνο.

Η ηθοποιός η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μην ψαρώνεις», ανέφερε πρώτη φορά: «Είχα συγκλονιστική πρόταση γάμου από έναν Ελληνοαμερικάνο όταν πήγα με τον Γερμανό στην Αμερική για Χριστούγεννα. Αυτός είχε κάνει καριέρα και πορεία στην Αμερική, γνωστό το όνομα, δεν μπορώ να το αναφέρω. Υπάρχει ο άνθρωπος, ζει και βασιλεύει στη Νέα Υόρκη. Όταν το είπα στον Φρέντυ έγινε έξαλλος. Τον φλέρταραν πολύ τον Γερμανό, αλλά ήμουν πολύ σίγουρη για τον εαυτό μου και δεν έκανα σκηνές. Ο Φρέντυ μου έκανε πρόταση γάμου τα Χριστούγεννα»!

Όσο για τη σειρά «Μην ψαρώνεις»: «Υπήρχε ο ρόλος, αλλά διαμορφώθηκε επάνω μου. Εγώ καμιά φορά πιστεύω ότι ο κόσμος βλέπει στη Νενέλα τη Μαρία Ιωαννίδου με την τσίχλα που μεγάλωσε. Έχει κάποια στοιχεία, είναι ζωηρή, ζωντανή, αστεία, ενοχλητική, αφελής. Είναι μια μοντέρνα γιαγιά και αρέσει στα παιδιά. Έχω γίνει η Αλίκη Βουγιουκλάκη της Ελλάδας, πέφτουν τα παιδιά πάνω μου και λένε “Νενέλα μας, Νενέλα μας”. Ξαναδίνω αυτόγραφα μετά από χρόνια. Με αγαπάει ο κόσμος και μου αρέσει πολύ, το έχω τρομερή ανάγκη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved