Showbiz

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Πρόταση γάμου στην Λένα Δροσάκη (Video)

Gossip-tv Team

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης καλεσμένος στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται, μίλησε για την αγαπημένη του, Λένα Δροσάκη.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είπε στη Ναταλία Γερμανού: «Είναι άλλα αυτά που θέλεις από τη ζωή σου στα 43. Βρήκα τον άνθρωπό μου, δόξα τω Θεώ ορκίζομαι. Κάποια πράγματα έρχονται και σε βρίσκουν στη ζωή σου. Κάποιες φορές τα πιέζεις, κάποιες φορές τα υπεραναλύεις, κάποιες φορές δεν τα βλέπεις. Έρχεται όμως η στιγμή που το αναγνωρίζεις και το αναγνωρίζει και ο άλλος και προχωράς».

Μάλιστα, σχολίασε και το μήνυμα αγάπης στην σύντροφό του στο Instagram και υπογράμμισε: «Δεν έχω συνηθίσει να εκφράζομαι δημόσια. Τα πράγματα είναι πολύ όμορφα. Είναι πολύ ωραίο να θαυμάζεις τον άνθρωπό σου. Για μένα είναι μια από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς της γενιάς της, την θαύμαζα από πριν σαν ηθοποιό και τώρα τη θαυμάζω και σαν άνθρωπο..».

Και πρόσθεσε: «Δεν γνωριζόμασταν πριν, την είχα δει σε μια παράσταση, την είχα χαιρετήσει αλλά τότε δε μου είχε δώσει καμία σημασία… Μακάρι να συνεργαστούμε στο μέλλον.. Είναι η γυναίκα της ζωής μου. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Είμαστε μαζί ένα χρόνο και κάτι, και μου βγήκε πολύ αυθόρμητο όλο αυτό.».

Ο Κώστας Τσουρός επέμενε να μάθε αν έχει γίνει πρόταση γάμου και από τις πολλές φορές που τον ρώτησε, ο ηθοποιός απάντησε: «Πολλά ρωτάς. Είπαμε. Εκφραστήκαμε, γράψαμε ποιήματα…μέχρι εκεί. Πολλά ρωτάς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved