Showbiz

Κηδεία Κώστα Βουτσά: Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Ξεκίνησα την υποκριτική εξαιτίας του» (video)

Σάββας Μπίτζας

Κηδεία Κώστα Βουτσά: Μία μεγάλη αγκαλιά έγιναν όλοι όσοι αγάπησαν τον Κώστα Βουτσά στο τελευταίο «αντίο» σήμερα, τόσο στη Μητρόπολη Αθηνών όπου ψάλθηκε η εξόδιος ακολουθία όσο και στο Α’ Νεκροταφείο.

Απλός κόσμος, η οικογένειά του αλλά και πολλοί καλοί του φίλοι και άλλοτε συνεργάτες, βρέθηκαν εκεί για το «στερνό αντίο» στον σπουδαίο κωμικό!

Ανάμεσά τους ο Θανάσης Τσαλταμπάσης που είχε συναναστραφεί τον αξέχαστο ηθοποιό. Η απώλειά του τον έχει συγκλονίσει και γι’ αυτό ήθελε να τον χαιρετήσει για τελευταία φορά.

Η είδηση της απώλειας του Κώστα Βουτσά τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης βύθισε στη θλίψη όλους όσους τον αγάπησαν και φυσικά και τον Θανάση Τσαλταμπάση που είχε ως πρότυπο τον σπουδαίο κωμικό.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μίλησε στην κάμερα του gossip-tv.gr για την απώλεια αυτή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Κώστας Βουτσάς ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος και καλλιτέχνης, αφοσιωμένος και αφιερωμένος σε αυτό που έκανε. Από τα «μπουλούκια» πιτσιρικάς… Συνήθως οι άνθρωποι που έχουν ζήσει δυσκολίες και τα έχουν καταφέρει, κατανοούν και τις γενιές που έρχονται και ήταν τόσο δοτικός και σε εμάς, όλες τις νεότερες γενιές. Μας έδωσε πάρα πολλά πράγματα… Ξεκίνησα την υποκριτική και από αυτόν. Έβλεπα ταινίες του, πήγαινα και έκανα τα κόλπα του. Είχαμε και μία κοινή -ας το πούμε- αύρα, οπότε τον έχω πολύ ιδιαίτερα στο μυαλό μου. Παίξαμε και μαζί, γιατί είχε παίξει και στην ταινία του και ήρθα να του πω ένα «γεια».

Τι έχετε να θυμάστε από εκείνον;

Τα πάντα. Όλες του τις ταινίες και τη δική μας συναναστροφή. Όταν παίξαμε μαζί, την περιοδεία που κάναμε. Ήταν μαγικά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved