Showbiz

Κηδεία Κώστα Βουτσά: Λύγισε στον επικήδειο λόγο η κόρη του, Νικολέτα (Video)

Gossip-tv Team

Κηδεία Κώστα Βουτσά: Η Νικολέτα Βουτσά αποχαιρέτησε τον πατέρα της με τα πιο συγκλονιστικά λόγια στην Μητρόπολη Αθηνών.

Ρεπορτάζ: Σάββας Μπίτζας

Η Νικολέτα Βουτσά με τρεμάμενη φωνή: «Θα ήθελα να σας πω ότι πιστεύω ότι ο μόνος λόγος που αποφάσισε να φύγει, είναι ότι κάποιος από πάνω του σφύριξε ότι έρχεται ανάσταση νεκρών πολύ σύντομα».

Και τόνισε: « Ο μπαμπάς μας έφυγε μετά από μία οικογενειακή γιορτή. Ήμασταν όλοι πάνω από το κεφάλι του, δυο ώρες, του τραγουδούσαμε, γελούσαμε, του δείχναμε βιντεάκια... Και μετά τον αφήσαμε να κοιμηθεί με ένα πρόσωπο γαλήνιο και χαρούμενο... Σήμερα γιορτάζω τον άνθρωπο που ενσάρκωσε τη ζωή. Αν η ζωή ήταν άνθρωπος θα σηκωνόταν κάθε μέρα με το ίδιο κέφι, ενθουσιασμό, χαρά όπως ο μπαμπάς.».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ήταν πιστός στον εαυτό του, συμφιλιωμένος με τον εαυτό του. Εξελισσόταν, ανανεωνόταν κι είχε πιάσει το νόημα της ζωής. Σήμερα γιορτάζουμε αυτόν τον πνευματικό άνθρωπο που με την παρουσία του και τη στάση του θεράπευε. Ας αντλήσουμε δύναμη από το πνεύμα του που είναι εδώ».

Και με δάκρυα στα μάτια κατέληξε: «Κώστα Βουτσά, ηθοποιέ, είσαι σπουδαίος και σ' αγαπάμε. Μπαμπά μου. Είσαι ο μπαμπάς μου. Σ’ αγαπώ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved