Showbiz

Ελισάβετ Μουτάφη: Η μοναδική σχέση της με τις κόρες του συζύγου της: «Είμαστε κολλητές φίλες» (vid)

Gossip-tv Team

Η Ελισάβετ Μουτάφη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μαζί σου και μίλησε για τη ζωή και την καθημερινότητά της με τον σύζυγό της Μάνο Νιφλή και τις κόρες που έχει αποκτήσει εκείνος από τον πρώτο του γάμο. 

Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τις κόρες του άντρα της και είχε μόνο τρυφερά λόγια να πει για εκείνες:

«Τα κορίτσια τα αγαπάω πάρα πολύ. Δεν οφείλεται όμως μόνο σε εμένα, αλλά και στη μητέρα τους και τον άντρα μου, στο πώς σταδιακά γνωριστήκαμε και αναπτύχθηκε η σχέση.

Τα δύο παιδιά είναι εξαιρετικά, έχουν μεγαλώσει πολύ καλά. Η μία είναι στην τρίτη δημοτικού και η άλλη πρώτη γυμνασίου. Έχουμε μια απίστευτη σχέση. Αυτά είναι χτισμένα από πριν. Απ’ αυτά που έχουν πάρει από τη μαμά τους και τον μπαμπά τους. Δεν έγινε έτσι ξαφνικά…

Έπαιξα και εγώ τον ρόλο μου, αλλά νομίζω ότι η σχέση αυτή έχει χτιστεί. Είναι δύο παιδιά με ήθος και ευαίσθητα. Είμαστε κολλητές φίλες και είμαι πολύ ευτυχισμένη για αυτό».

Σε ό,τι αφορά τώρα τη συμπεριφορά της απέναντί τους, η γνωστή ηθοποιός τόνισε:

«Η συμπεριφορά μου απέναντι στα παιδιά – και αυτό είναι από ένστικτο – είναι κανονική. Δεν είμαι ούτε η καλή νεράιδα, ούτε η κακιά μητριά. Τις αντιμετωπίζω ως μεγάλους ανθρώπους. Φυσικά θα τις μαλώσω και θα κάνω και την παρατήρησή μου. Θα μου πουν και αυτές πού διαφωνούν μαζί μου. Έχουμε και τις ωραίες στιγμές μας, θα πούμε και τα προσωπικά μας…».

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην πρόσφατη μουσικοθεατρική δουλειά στην οποία συμμετείχε η οποία και την είχε ενθουσιάσει:

«Έχω μεγαλώσει με τον Μίκη Θεοδωράκη. Αγαπημένα μου τραγούδια είναι τα ζεϊμπέκικα του Μίκη. Για μένα είναι ευτυχία μεγάλη. Όταν ο Γιώργος Βάλαρης μου είπε για την Όμορφη Πόλη, είπα κατευθείαν ναι! Όλοι τους είναι σπουδαίοι τραγουδιστές, είναι top. Είναι η «Όμορφη Πόλη» του τώρα, όχι του 1962. Έχει κάνει σπουδαία δουλειά ο Γιώργος μαζί με τον Μίκη, φυσικά».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved