Showbiz

Ν. Ράλλη: Πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα! Το όνομα του μωρού και ο γάμος(vid+pics)

Gossip-tv Team

Την πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή της με φουσκωμένη κοιλίτσα μετά την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης της έκανε η Νικολέτα Ράλλη, καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή "Καλό μεσημεράκι". 

Η παρουσιάστρια, λαμπερή και τρισευτυχισμένη που θα γίνει σύντομα μανούλα έμοιαζε πολύ χαρούμενη και μίλησε στον Νίκο Μουτσινά ο οποίος τυγχάνει να είναι και καλός της φίλος για όλα.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το πώς βιώνει την εγκυμοσύνη, η Νικολέττα Ράλλη αποκάλυψε πως περνάει πολύ όμορφα, με τις γνωστές αγωνίες που κρύβει μία τέτοια αλλαγή στη ζωή της.

Η συνέχεια όμως ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα καθώς η παρουσιάστρια αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει με τον σύντροφό της στη μικρούλα τους. Όπως είπε, η μικρή κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει το όνομα της μητέρας του Μιχάλη Ανδρούτσου, που είναι Σοφία. Όπως τόνισε, της αρέσει πολύ το όνομα και γι' αυτό και δεν έχει πρόβλημα να της δώσει το συγκεκριμένο όνομα.

Όταν ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε για έναν ενδεχόμενο γάμο άμεσα με τον σύντροφό της, η ίδια δεν έδειξε να έχει και μεγάλη αγωνία για το αν θα γίνει αυτό. Δείτε στο βίντεο τι ακριβώς είπε η Νικολέττα Ράλλη για τις ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved