Showbiz

Josephine: Αυτός είναι ο λόγος που έσβησε τις περισσότερες φωτογραφίες της από το Instagram (video)

Gossip-tv Team

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Josephine, αποκαλύπτοντας το λόγο για τον οποίο έσβησε τις περισσότερες φωτογραφίες της από το Instagram, ενώ μίλησε και για το πως φαντάζεται την καλλιτεχνική της πορεία.

H δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στον εσωτερικ΄της κόσμο και σε αυτό που πλέον αισθάνεται, λέγοντας:

«Τώρα, είμαι αυτό που είμαι! Πιο παλιά, ήθελα να μπω σε καλούπι, να δείξω κάτι που δεν είμαι. Τώρα νιώθω πιο καλά από ποτέ!», ανέφερε, στον Θέμη Γεωργαντά και την εκπομπή «After Dark».

Σε ερώτηση αν το Instagram είναι σημαντικό για εκείνη, η Josephine απάντησε αρνητικά και αποκάλυψε ότι είχε πάνω από 1.000 φωτογραφίες, από τις οποίες έσβησε τις περισσότερες και πλέον έχει περίπου 100!

«Βαρέθηκα! Βαρέθηκα να είμαι στο κινητό, βαρέθηκα να βλέπω τι κάνουν οι άλλοι... Μου έπαιρνε πολύ χρόνο από τη ζωή μου! Θα “ανεβάσω” φωτογραφία μόνο από τη δουλειά μου! Τα live μου, το μαγαζί, το look μου... Προσωπική ζωή όχι! Γιατί να ξέρει ο άλλος τι κάνω στο σπίτι μου; Το κάνουν όλοι πια! Όλοι γίνανε μοντέλα, bloggers. Ευτυχώς, πάει καλά η δουλειά μου που δεν χρειάζεται να κάνω κάτι πέρα από το να ανεβάσω μια φωτογραφία κάθε μήνα. Τις έσβησα γιατί δεν ήθελα να βλέπουν τον εαυτό μου με μαγιό! Μπορεί να έχω μία πια, αλλά μου την έσπαγε. Την έβλεπα και έλεγα "γιατί να υπάρχει αυτή η φωτογραφία στο προφίλ μου;"».

Τέλος, μετά και την τεράστια επιτυχία των τραγουδιών της «Δεν Έχω Σήμα», «Τι» και «Μάγια», που κυκλοφορούν από την Panik Records, η Josephine, η οποία σύντομα θα παρουσιάσει το πρώτο της προσωπικό album, αποκάλυψε πως «θέλω να βγάζω καλά κομμάτια. Θέλω hits σαν αυτά που έχω, όχι με κάποια συνταγή, αλλά hits που ταιριάζουν σε εμένα», προσθέτοντας ότι «τώρα έχω βρει τους κατάλληλους συνεργάτες και δουλεύουμε ομαδικά, για έναν στόχο».

Δείτε το παραπάνω απόσπασμα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved