Showbiz

Κοροναϊός: Σάκης Τανιμανίδης: Αποκάλυψε πώς κόλλησε η Μπόμπα τον ιό και έδωσε τη συμβουλή του!

Gossip-tv Team

Ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε στην εκπομπή Live News και αποκάλυψε πώς η γυναίκα του, Χριστίνα Μπόμπα κόλλησε τον κοροναιό, τόνισε ότι μένουνε στο σπίτι, κρατάνε τις αποστάσεις και έδωσε και τη συμβουλή του!

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανέφερε: «Ήρθαμε και οι δύο σε επαφή με τον φίλο μας, που επιβεβαιώθηκε ως κρούσμα, οπότε λέμε να πάμε να κάνουμε την εξέταση. Η Χριστίνα βγήκε θετική, εγώ βγήκα αρνητικός. Η Χριστίνα έχει κάτι δέκατα, έφτασε και 39 πυρετό, τώρα ξεκουράζεται.

Εγώ είμαι καλά. Τα συμπτώματά της είναι ήπια. Ο κοροναϊός είναι κάτι που πρέπει να προστατευτούμε όλοι μας. Πρέπει να προστατεύσουμε κυρίως τις ευπαθείς ομάδες. Αν το κολλήσεις, θα το περάσεις ως ήπια γρίπη.»!

Και τόνισε: «Δεν είμαι σίγουρος από πού έχει κολλήσει ο φίλος μας τον κοροναϊό. Το πιο πιθανό είναι σε αεροδρόμιο, δεν είχε πάει στην Ιταλία. Αυτή είναι η υπόθεση.

Την Τρίτη ένιωσε κάποια δέκατα η Χριστίνα, τα οποία δεν μας ανησύχησαν. Τρίτη βράδυ μας ενημερώνει αυτός ο φίλος ότι έχει κοροναϊό. Συνδυάσαμε τα δέκατα της Χριστίνας, οπότε την άλλη μέρα το πρωί πήγαμε και οι δύο και κάναμε την εξέταση.»

Και υπογράμμισε: «Καθόμαστε στο σπίτι και το περνάμε σαν απλή γρίπη. Εγώ δεν έχω, αλλά δε μπορώ να βγω γιατί είμαι σε καραντίνα.Δεν μας έδωσαν κάποια φάρμακα. Ούτε στον φίλο μας. Η τελευταία συμβουλή που έχω είναι ότι δεν χρειάζονται φάρμακα, εκτός αν επιδεινωθεί αυτή η γρίπη.

Προσέχουμε, είμαστε σε διαφορετικά δωμάτια. Κρατάμε απόσταση ο ένας από τον άλλον και δεν μπαίνει άλλος στο σπίτι. Δε μπαίνει κανένας στο σπίτι. Να μην αγχώνεται ο κόσμος, αλλά να ακολουθεί τις οδηγίες και να προστατεύεται»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved