Showbiz

Ιλένια Ουίλιαμς: Έτσι βίωσε την περιπέτεια με τον κορονοϊό: «Το πέρασα μόνη μου» (video+photos)

Gossip-tv Team

Η Ιλένια Ουίλιαμς πέρασε αρκετά δύσκολα το προηγούμενο διάστημα αφού νόσησε από τον κορονοϊό.

Η γνωστή παρουσιάστρια και τραγουδίστρια βρίσκεται στην 24η ημέρα καραντίνας και αν και πλέον είναι καλά, διηγήθηκε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα τον Γολγοθά που πέρασε...

«Είχα πυρετό, πονούσαν τα κόκαλά μου. Υπήρχαν μέρες που ξυπνούσα καλά και την επόμενη ημέρα ερχόταν κάτι καινούργιο. Τη μία είχα πυρετό, την άλλη είχα δέκατα και την άλλη είχα πόνους στις αρθρώσεις. Μετά ήταν η απώλεια γεύσης και της όσφρησης» είπε η Ιλένια Ουίλιαμς μιλώντας για τα συμπτώματα που είχε όσο διάστημα αντιμετώπιζε την ασθένειά της.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι το πέρασε όλο αυτό το διάστημα μόνη καθώς αρχικά δεν ήταν σίγουρη αν πρόκειται για κορονοϊό ή όχι. Δεν ήθελε όμως να θέσει σε κίνδυνο την υγεία των δικών της ανθρώπων και έτσι έμεινε μακριά από τους γονείς της.

Όπως αποδείχτηκε, σωστά έπραξε καθώς αποδείχτηκε ότι ήταν θετική στον ιό. Η Ιλένια αποκάλυψε: «Μου λέει η μαμά "γιατί δεν έρχεσαι σπίτι να μείνεις μαζί μας να γίνεις καλά;" Και εγώ είπα, «άστο καλύτερα». Το πέρασα μόνη μου. Τα συμπτώματα άρχισαν πέντε έξι μέρες μετά.

Ερχόταν η μαμά μου και μου άφηνε φαγητό έξω στην πόρτα ή ψώνια από το σούπερ μάρκετ όπως και μία φίλη μου που μένει πάνω από μένα».

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε η Ιλένια στην εκπομπή:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved