Showbiz

Γέλιο μέχρι δακρύων! Η Άννα Αμανατίδου χορεύει με τον μπαμπά της στο Tik Tok και… αλλάζουν ρούχα!

Gossip-tv Team

Θα έχετε δει βίντεο με επώνυμους -ή μη- που απολαμβάνουν την καραντίνα του κορονοϊού με διάφορα αστεία βίντεο από το Tik Tok. Ε, το ίδιο έκανε και η Άννα Αμανατίδου με τον πατέρα της. 

Η πρώην παίκτρια του GNTM μένει σπίτι με την οικογένειά της και μαζί με τον πατέρα της, ο οποίος είναι και εκείνος καλλιτέχνης μιας και είναι ταχυδακτυλουργός φρόντισαν να μας χαρίσουν αστείρευτες στιγμές γέλιου.

Όπως είχε δηλώσει παλιότερα σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Άννα είναι περήφανη που υπήρξε βοηθός του στα ταχυδακτυλουργικά του κόλπα μιας και ο πατέρας της υπήρξε πάντα διασκεδαστής. Μάλιστα, πριν από αρκετά χρόνια, η Άννα είχε κάνει τηλεοπτική εμφάνιση ως μωρό στον "Όμορφο Κόσμο" με τον πατέρα της να δείχνει τα... κόλπα του.

Τώρα λοιπόν, το απίθανο δίδυμο επέστρεψε, αυτή τη φορά μέσα από το instagram και τον λογαριασμό της εντυπωσιακής καλλονής, με τους δυο τους να χορεύουν ένα μπιτάτο κομμάτι φορώντας... στολές αποκριάτικες.

Στη μέση του βίντεο όμως, αλλάζουν και τότε γίνεται η μεγάλη ανατροπή και μπαμπάς και κόρη μας κάνουν να γελάσουμε μέχρι... δακρύων.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved