Showbiz

Μαρία Τζομπανάκη: Το εκπληκτικό διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη όπου περνάει την καραντίνα (vid+pics)

Gossip-tv Team

Στη Νέα Υόρκη που περνάει πολύ δύσκολες στιγμές λόγω της πανδημίας και μετράει χιλιάδες κρούσματα και εκατοντάδες νεκρούς καθημερινά, περνάει την περίοδο της καραντίνας η Μαρία Τζομπανάκη

Η όμορφη ηθοποιός η οποία τα τελευταία χρόνια έχει εγκατασταθεί εκεί λόγω της δουλειάς του συζύγου της Γιάννη Βάλβη βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές καθώς παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τα όσα συμβαίνουν στην αμερικανική Μεγαλούπολη.

Η Μαρία Τζομπανάκη εμφανίστηκε με skype μέσα από το όμορφο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη, ένα πολύ φωτεινό loft με την κουζίνα και το σαλόνι να είναι σε κοινό χώρο ο οποίος έχει γύρω γύρω παράθυρα που έχουν για θέα τους την αμερικανική μεγαλούπολη.

Η ίδια νιώθει ασφαλής εκεί μέσα καθώς το διαμέρισμα βρίσκεται σε έναν λόφο και μακριά από την πολυκοσμία και το χάος της μεγαλούπολης που μπορεί πλέον να είναι έρημη, όμως κρύβει πολλούς κινδύνους.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είχε βγάλει εισιτήρια για να έρθει στην Ελλάδα το Πάσχα, όμως αυτό δεν θα γίνει εφόσον έχουν σταματήσει οι μετακινήσεις και οι περισσότερες πτήσεις ακυρώνονται.

Η Μαρία Τζομπανάκη, όμως, χαίρεται πολύ που όλοι οι δικοί της άνθρωποι είναι καλά και εύχεται να βγούμε όλοι σύντομα από αυτόν τον εφιάλτη.

Μέχρι τότε, η ηθοποιός θα απολαμβάνει την καθημερινότητά της στο όμορφο διαμέρισμά της με την υπέροχη θέα, στο σαλόνι του οποίου την... παράσταση κλέβει ο υπέροχος καθρέφτης στον τοίχο όπως και όμορφοι πίνακες, βαλμένοι πολύ περιποιημένα στο ίδιο σημείο.

Δείτε φωτογραφίες μέσα από το σπίτι, τη θέα που διαθέτει αλλά και το βίντεο με τις δηλώσεις της αγαπημένης ηθοποιού στην Κρήτη TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved