Showbiz

O κορονοϊός «χώρισε» τους Droulias Brothers! Τούς έφερε κοντά η Σίσσυ Χρηστίδου! Τι συνέβη; (vid)

Gossip-tv Team

Ο κορονοϊός χώρισε δύο από τα πιο αγαπημένα αδέλφια της ελληνικής σόουμπιζ, τον Κωνσταντίνο και τον Ηλία Δρούλια

Ο λόγος; Κακή συγκυρία καθώς ο Κωνσταντίνος είχε ταξιδέψει στη Μύκονο λίγο πριν ξεκινήσουν τα περιοριστικά μέτρα κι έτσι όταν αυτά άρχισαν να ισχύουν, δεν μπορούσε να μετακινηθεί ασκόπως. Έτσι, αποκλείστηκε στο νησί απ' όπου κατάγεται.

Εκείνος λοιπόν, εκεί, ο Ηλίας ο αδελφός του στην Αθήνα και κάπως έτσι είναι εδώ και έναν μήνα χωριστά. Οι δυο τους μίλησαν στην εκπομπή Ελα χαμογέλα και αποκάλυψαν πώς οι ίδιοι βιώνουν την περίοδο της καραντίνας.

«Θεωρώ ότι έχουμε προλάβει την κατάσταση εδώ στο νησί» αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας για τα νέα δεδομένα στη Μύκονο με την έλευση του κορονοϊού.

Ο ίδιος συνέστησε σε όσους συντοπίτες του τον ακούν: «Δεν πρέπει να πηγαίνουμε στο κέντρο υγείας με απλά και λίγα συμπτώματα. Πρέπει να πηγαίνουν μόνο οι ευπαθείς ομάδες και όσοι έχουν βαριά συμπτώματα. Είχα έρθει στο νησί για κάποιες δουλειές εν όψει της σεζόν και ξέμεινα εδώ. Είμαι μόνος μου και απ’ ό,τι φαίνεται θα κάνω και Πάσχα μόνος μου».

Ο Ηλίας Δρούλιας από το σπίτι του στην Αθήνα έκανε έκπληξη στον αδελφό του που βρίσκεται στη Μύκονο, τονίζοντας πως έχει έναν ολόκληρο μήνα να τον δει από κοντά:

«Έχουμε περίπου ένα μήνα να βρεθούμε. Είναι δύσκολα τα πράγματα πολύ. Έχουν ληφθεί πολύ σκληρά μέτρα αλλά θεωρώ πως μόνο έτσι μπορεί να λυθεί ανώδυνα όλο αυτό» είπε από την πλευρά του ο Ηλίας ο οποίος παραδέχτηκε πως του έχει λείψει η παρέα του αδελφού του, όπως αντίστοιχα και του Κωνσταντίνου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved