Showbiz

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Εγκλωβισμένος στη Μύκονο με τη σύντροφό του! Σκέφτονται να αναβάλλουν τον γάμο

Gossip-tv Team

Στην κατά τα άλλα όμορφη Μύκονο βρίσκεται εγκλωβισμένος ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης με τη σύντροφό του Ελένη με την οποία μάλιστα σκόπευαν να παντρευτούν στις αρχές του καλοκαιριού. 

Το ζευγάρι ετοίμαζε τον γάμο του στο νησί των Ανέμων, όμως τα γεγονότα και τα περιοριστικά μέτρα τούς... πρόλαβαν και έτσι εγκλωβίστηκαν εκεί. Όχι πως δεν τους αρέσει, μόνο που είναι το ίδιο προβληματισμένοι με όλους τους Έλληνες αυτή την εποχή.

Ο γνωστός τραγουδιστής είπε μεταξύ άλλων:

«Ήρθαμε πριν έναν μήνα για να πάρουμε την κόρη της Ελένης να πάμε Αθήνα αλλά μας πρόλαβαν οι εξελίξεις εδώ, οπότε μείναμε στο νησί. Από τις οκτώ το βράδυ έως τις οκτώ το πρωί έχουμε απαγόρευση κυκλοφορίας. Έχω και απαγόρευση στο σπίτι, δεν με αφήνει να κινούμαι σε συγκεκριμένους χώρους του σπιτιού».

Η σύντροφός του από την πλευρά της, είπε: «Έχει πάθει παράκρουση με την καραντίνα ο Γρηγόρης. Χρησιμοποιεί αντισηπτικό κάθε δέκα δευτερόλεπτα. Με τίποτα δεν μπορούσαμε να φανταστούμε την απομόνωση.

Οι Μυκονιάτες ούτως ή άλλως δεν μπορούσαν να μπουν σε καλούπι αλλά ο δήμαρχος έχει λάβει περιοριστικά μέτρα και αναγκαστικά έχουμε βάλει πάνω από όλα την υγεία μας και περιμένουμε να βγούμε από όλο αυτό».

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης πρόσθεσε: «Ήταν ευκαιρία να έρθουμε και πιο κοντά. Οι άνθρωποι που δεν είναι και πολύ καλά μεταξύ τους, τους απομακρύνει η καραντίνα. Εμείς είδαμε πόσο δυνατό είναι όλο αυτό».

Παρ' όλα αυτά, το ζευγάρι σκοπεύει να επανεξετάσει το πότε θα γίνει ο γάμος του τον ερχόμενο Μάιο, καθώς δεν γνωρίζει πώς θα εξελιχθεί η όλη κατάσταση με την πανδημία.

Δείτε τι άλλο είπαν στο βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved