Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Το βίντεο της Λενιώς που εκθέτει τον Λάμπρο και εκείνος ορκίζεται εκδίκηση! (video)

Gossip-tv Team

Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ, ή κατά κόσμον Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ή αν προτιμάτε ο Λάμπρος που απολαμβάνουμε στη σειρά άνοιξαν πόλεμο στα social media! Και θα γελάσετε μέχρι δακρύων! 

Ο πόλεμος ξεκίνησε από τη στιγμή που η ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο όπου απεικονίζεται ο συνάδελφός της να... τραγουδάει.

Μάλιστα η Μαρία Κίτσου αποκάλυψε πως τραγουδάει με σκοπό να παρενοχλεί ανυποψίαστους περαστικούς καθώς έχει... λαλήσει! Βέβαια, για να καταλάβετε πρέπει να δείτε οπωσδήποτε το βίντεο. Στη λεζάντα του, η Μαρία Κίτσου έγραψε χαρακτηριστικά:

«Aπάντηση στην καταγγελία του @dimitris.gkotsopoulos.official με ντοκουμέντο-φωτιά! Επειδή λοιπόν η εκδίκηση είναι πολλές φορές ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, δείτε τι κάνει ο άνθρωπος όταν έχει Λαλήσει, κυριολεκτικά,από την καραντίνα και παρενοχλεί ανυποψίαστους περαστικούς για να σκοτώσει την ώρα του!
Αφιερωμένο εξαιρετικά στον @dimitris.gkotsopoulos.official !
Με εκτίμηση,
@marika.kitsou.official

Και δεν άργησε να έρθει η απάντηση του ηθοποιού ο οποίος τώρα ορκίζεται εκδίκηση καθώς όπως αποκάλυψε, η Μαρία τού είχε πει πως είχε διαγράψει το συγκεκριμένο βίντεο που τον... εκθέτει.

«Αυτό θα το πληρώσεις..🤺 υποτίθεται ότι το είχες διαγράψει» έγραψε κάτω από το σχόλιο της Μαρίας Κίτσου ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Αξίζει να δείτε το συγκεκριμένο βίντεο για να... κλάψετε από τα γέλια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved