Showbiz

Πετρούνιας-Μιλλούση: Θα... κλάψετε από τα γέλια με τα βίντεο που ανεβάζουν από το σπίτι τους! (vid)

Gossip-tv Team

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση μένουν σπίτι, τηρώντας ευλαβικά τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Βιώνουν μια διαφορετική καθημερινότητα αφού και οι δυο τις περισσότερες ώρες της ημέρας προ καραντίνας, τις περνούσαν σε ένα γήπεδο ή σε ένα γυμναστήριο κάνοντας προπόνηση.

Κι όμως παρά το γεγονός ότι λόγω εγκλεισμού δεν το κάνουν σε εξωτερικό χώρο, βρήκαν την ευκαιρία και τον τρόπο να το κάνουν σπίτι τους. Ανέβασαν στο Instagram βίντεο με την ξεχωριστή προπόνηση που κάνουν με την νεογέννητη κόρη τους!

O Ολυμπιονίκης πριν μερικές ημέρες μίλησε για τη ζωή του στις μέρες της καραντίνας, για τη Βασιλική Μιλλούση και για το παιδάκι τους. «Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε όπως όλοι. Είναι νέα τα δεδομένα. Αντέχω καλά και προσπαθώ να βγάλω ό,τι καλύτερο μπορώ μέσα από αυτή την καραντίνα.

Μένω σπίτι και προσπαθώ να άνω όμορφο και δημιουργικό το χρόνο μου. Προσπαθώ να προπονηθώ και να διατηρηθώ σε φόρμα ακόμη και εδώ μέσα. Ο λόγος που ήθελα να γίνουν οι Ολυμπιακοί αγώνες ήταν για να είναι το σημείο που σταματά όλο αυτό και γυρνάμε σελίδα στην πραγματικότητα. Μέσα από όλο αυτό θα βγούμε πιο ενωμένοι. Τους βάλαμε τα γυαλιά με τον τρόπο που το αντιμετωπίσαμε», είπε ο ίδιος μεταξύ άλλων σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Δείτε στο βίντεο πώς λειτουργούν οι δύο ευτυχισμένοι γονείς με το μόλις λίγων μηνών κοριτσάκι τους και το σίγουρο είναι πως θα γελάσετε πολύ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved