Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη-Αιμιλιανός Σταματάκης: H καραντίνα έφερε τον... (προσωρινό) χωρισμό! (video+photos)

Gossip-tv Team

Χωριστά πέρασαν όλο το διάστημα της καραντίνας η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης

Ο έρωτάς τους έπεσε... θύμα της πανδημίας αφού πέρασαν χωριστά τις μέρες της καραντίνας στο σπίτι, μετά τα περιοριστικά μέτρα που τέθηκαν από την κυβέρνηση για την προστασία των πολιτών και τον περιορισμό εξάπλωσης του επικίνδυνου ιού.

Παρ' όλο που θα μπορούσαν να περάσουν μαζί και δημιουργικά αυτές τις μέρες στο σπίτι, όπως αποκάλυψε η Μαίρη Συνατσάκη στην εκπομπή Το πρωινό, αποφάσισαν να τηρήσουν όλα τα μέτρα και να μείνει ο καθένας σε απομόνωση στο σπίτι του.

Έτσι, η όμορφη παρουσιάστρια πέρασε πολύ μοναχικά αυτή την περίοδο, και όπως παραδέχτηκε, ζορίστηκε αρκετά αφού ο χρόνος δεν περνούσε μέσα στο σπίτι.

Όμως, παρ' όλα αυτά, δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να κάνει δημιουργικά πράγματα. Αρκεί μόνο να πούμε ότι έβαψε πολλά δωμάτια του σπιτιού της, ανανέωσε τη διακόσμησή τους και έφτιαξε τις ντουλάπες της και το φωτογραφικό της αρχείο.

Όσο για τον σύντροφό της, προφανώς και χρησιμοποιούσαν με κάθε τρόπο την τεχνολογία προκειμένου να επικοινωνούν καθημερινά.

Δείτε στο βίντεο τι είπε η Μαίρη Συνατσάκη για την απόφασή της με τον Αιμιλιανό Σταματάκη να περάσουν χωριστά την καραντίνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved