Showbiz

Σοφία Μουτίδου: Η ατάκα της για τα κιλά που θα σε κάνει να «κλάψεις»! (video)

Gossip-tv Team

Καραντίνα τέλος και απολογισμός; Κιλά… πολλά κιλά για όλους!

Ανάμεσα στους επώνυμους που κατά τη διάρκεια της καραντίνας πήραν κιλά και το αποκάλυψαν δημόσια είναι και η Σοφία Μουτίδου!

Η ηθοποιός σε βίντεο που ανάρτησε αποκάλυψε πως πήρε 8 κιλά σε 8 μέρες… Αλήθεια ή υπερβολή; Εκείνη τουλάχιστον αυτό βλέπει στον καθρέφτη της και το παραδέχεται!

«Έχω παχύνει αδυσώπητα. Τις τελευταίες οκτώ ημέρες νομίζω ότι έχω πάρει οκτώ κιλά. Είναι κάτι φρικτό αυτό που βλέπω στον καθρέφτη.

Ενώ σε όλη την καραντίνα ήμουν κυρία, τώρα που γλυκοχάραξε η λευτεριά, δεν άντεξα και το έριξα έξω. Έφαγα πολύ. Δεν πειράζει. Από εδώ και πέρα το βουλώνω και είναι δεύτερο 24ωρο που σηκώνομαι με λιγότερη τροφή», την ακούμε να λέει στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου.

«Ντρέπομαι πολύ για το σώμα μου, απλώς το ξεπερνάω. Έχω θέμα με το σώμα μου, το σκέφτομαι συνέχεια, με απασχολεί, νιώθω άσχημα με τα κιλά μου, αλλά ο δικός μου ο δρόμος είναι να μην το κοινωνικοποιώ, τραβάω μόνη μου το ζόρι μου, δεν το μοιράζομαι.

Κυκλοφορώ με κολλητά ρούχα στο καμαρίνι αλλά και στη σκηνή. Την ώρα που είμαι στη σκηνή με τα κολλητά ρούχα, μου είναι «κάπως», δεν μου είναι τόσο άνετο όσο φαίνεται. Πρακτικά, είναι ακομπλεξάριστο αυτό που βλέπεις, αλλά για κάποιον που έχει κιλά... Στο μεταξύ, τραβάω τα δικά μου ζόρια. Δεν είναι «εν λευκώ, γιούρια», έχω θέματα», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της η αγαπημένη ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved